Предразсъдъците падат с романтичната комедия "Дружки"

Времената се променят, но любовта си е любов.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 27 октомври 2022

На 28 октомври всички предразсъдъци падат, защото любовта не познава граници. В първата по рода си, без съмнение провокативна, но сгряваща сърцето романтична комедия "Дружки", двама гей мъже, горди от факта, че нямат нужда от връзка, се влюбват за първи път.

Бавно и колебливо те откриват плюсовете на това да имаш партньор в живота. Но дали това ще бъде достатъчно за щастлив край? Защото, за да обичаш истински друг човек, преди това трябва да заобичаш себе си.

Поглед зад кадър ни отвежда на снимачната площадка на "Дружки". Във видеото виждаме звездата и основният сценарист на филма Били Айкнър, хитовият режисьор Никълъс Столър, известен от "Прелъстен и изоставен" и продуцентът Джъд Апатоу от "Тотал щета" и "Шаферки".

Заедно те разкриват подробности за пионерския характер на продукцията и желанието им да направят забавна, но най-вече автентична романтична комедия, която да се хареса на широката публика, без значение от пола и сексуалната ориентация.

Сюжетът показва Боби Либър, който е прагматичен и здраво стъпил на земята, популярен блогър, който винаги е разчитал единствено на себе си.

Резултатът – Боби не смята, че животът си заслужава да бъде споделян с някой друг и определено не вярва в истинската любов, каквото и да се опитват да му внушат неговите приятели, романтичните песни и филми и светът като цяло.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "НЕЙНАТА ДУМА" ЩЕ ПРОМЕНИ ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА ХОЛИВУД

рфтъ

Арън е красив и добре сложен мъж, който не се притеснява да се впуска във всевъзможни сексуални и емоционални връзки. Той обаче не се чувства щастлив в корпоративната среда, в която работи и живее, но се страхува да я напусне и да следва мечтите си, защото е прекалено загрижен за мнението на хората около него и най-вече за това на взискателните му родители.

Срещата между Боби и Арън е съдбовна. Животът на двамата се променя към добро завинаги, но дали изначалните недостатъци на техните характери и най-вече страховете, които всеки от тях крие, ще им позволят да открият общия си „щастлив край"?

"Дружки" - само в кината, от 28 октомври.

дфг

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA