Къде да празнуваме Нова година?

Предстоящите събития в Интер Експо Център отговарят на така важния въпрос.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 29 ноември 2022

Декември месец чука на вратата, а въпросът "Къде ще посрещнем Нова година?" все повече кънти в главата на онези, които не са направили своите планове. Само допреди година беше немислимо да отидем на грандиозно парти в шумна голяма компания и с още хиляди хора под един покрив.

Днес обаче развоят на събитията е положителен и вече това не е само мираж. Големите събития и партита се завръщат с пълна сила, а първата спирка за тях е Интер Експо Център.

Събитийната индустрия се завръща към познатите ни високи обороти и грандиозните проекти са вече факт.

гхй

За доказателство, ето какви интересни активности ни очакват през декември в Интер Експо Център:

- Програмата започва с емблематично парти Cocoon Sofia at Metropolis на 3-ти декември и продължава с десетки фирмени партита, на които може би и ти си гост.

- Изпращаме гръмко годината със Spice New Year Eve – един проект, който има амбицията да събере на едно място 7000 човека.

хйк

COCOON ИДВА ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ НА 3-ТИ ДЕКЕМВРИ

Първата събота на декември започва ударно със световния парти франчайз Cocoon и емблематичните партита на Metropolis. На една сцена ще се качат световноизвестните DJ-и Sven Vath, Maurizio Schmitz и Gregor Tresher. Те ще представят пред българската публика за първи път "новия Cocoon". Загряваме добре с това 9-часово парти, за да сме в кондиция за 12-часовия маратон за Нова година.

хйк

НОВОГОДИШНО ПАРТИ С МАЩАБИТЕ НА БЛИЗО ДВЕ ФУТБОЛНИ ИГРИЩА

За първи път в страната ще се проведе новогодишно празненство от такива мащаби – Spice New Year Eve, а негов домакин ще бъде Интер Експо Център. Организаторите от Fest Team, Radio Energy, СМА и Spice music festival обединяват сили и know-how, за да реализират събитие, провеждащо се в рамките на един ден в 4 зали, на площ от повече от 10 000 квадратни метра, с три сцени и гала вечеря.

В новогодишната нощ София ще посрещне над 20 международни артисти, сред които East 17, Sonique, 2 Unlimited, Capella, Jenny от Ace of Base, идващи специално за българската публика.

Програмата на събитието е подготвена така, че да има за всеки по нещо. Трибют концерти, със звучащи емблематични хитове на Backstreet Boys, Spice Girls, Robbie Williams и Amy Winehouse. DJ партита, с компилация от топ артисти, включително и любимият на софийската публика бранд Shame party. И разбира се черешката на тортата – Live концертите.

"Проект от такива мащаби, при това точно за новогодишната нощ, е моя мечта и цел откакто се занимавам със събития и съм щастлив, че тя най-после ще се реализира", каза Йоан Младенов, заместник-управител събития и MICE в Интер Експо Център.

И допълва: "Свидетели сме на подем на съвместната реализация на събития от различни организации, както и голям брой обединения между партньори. Имаме възход на екипната работа. Това, вярвам, ще доведе до още много успешни колективни проекти и правим всичко по силите си да бъдем максимално кооперативни с клиентите си, за да достигаме заедно нови върхове."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA