Какво да гледаме в HBO Max през март?

Започнете с нашите фаворити, а след това послушайте сърцето си и пуснете още един епизод. Само още един.

Фотография: HBO Max

И този месец каталогът на HBO Max е пълен с атрактивни сериали, впечатляващи филми и оригинални продукции, които просто очакват да натиснем заветното "play".

Като започнем от втория сезон на криминалната драма "Пери Мейсън", минем през "Безкрайна буря" с Наоми Уотс и стигнем до грандиозния финал на "Наследници", това са нашите фаворити за март. Имаме ли съвпадения?

"ПЕРИ МЕЙСЪН", СЕЗОН 2

С участието на: Матю Рис, Джулиет Райлънс, Крис Чолк, Ший Уигам, Диара Килпатрик, Ерик Ланге и Джъстин Кърк

През 1931 г. случай с отвличане на дете стига до бюрото на най-известния специалист по криминално право в Лос Анджелис - Пери Мейсън, който по пътя към истината ще разкрие истинска мрежа от поквара и корупция, разяждаща града. Вторият сезон изглежда обещаващо!

"НАСЛЕДНИЦИ", СЕЗОН 4

С участието на: Брайън Кокс, Джереми Стронг, Сара Снук, Киърън Кълкин, Алън Рък, Матю Макфадиен, Никълъс Браун и др.

Фамилията Рой контролира един от най-големите и влиятелни медийни конгломерати в света. Сериалът проследява живота им, разглеждайки важни теми като власт, политика, пари и как те съжителстват със семейните ценности. Четвъртият и последен сезон ще бъде факт в стрийминг платформата на 27 март.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 11-ТЕ СЕРИАЛА, КОИТО ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТАЗИ ГОДИНА

"ДОМАШНО ПАРТИ"

С участието на: Джейкъб Латимор, Тосин Коул, Карън Обилом

Двама чистачи без много късмет научават, че са назначени да почистят имението на Леброн Джеймс, докато той е в чужбина. Те взимат решение, които ще промени живота им - да организират огромно парти в търсене на безсмъртие и малко пари.

HBO Max

"БЕЗКРАЙНА БУРЯ"

С участието на: Наоми Уотс, Били Хоул

На път за връх Вашингтон в Ню Хемпшир, опитната алпинистка Пам (Наоми Уотс) решава да се върне, преди да е стигнала заветния финал, защото се задава снежна буря. Докато слиза обратно обаче, тя попада на загубен мъж и решава да го спаси. Филмът е базиран на истинска история.

HBO Max

"ИСТИНСКИТЕ НЕЩА"

С участието на: Рут Уилсън и Том Бърк

Младата Кейт сякаш живее живота си насън, понасяйки ограниченията, в които я поставя семейството ѝ и обществото. Среща с непознат събужда неподозирани сексуални желания в нея, разтърсва я и я повежда по път, който може да се окаже пагубен. Историята звучи познато, но тази нейна интерпретация със сигурност не е.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗНАЕТЕ, ЧЕ ОБОЖАВАТЕ ХИМИЯ НА ЕМИЛИ АЛИН ЛИНД, ТОМАС ДОХЪРТИ И ЕВЪН МОК

HBO Max

"ОСТРОВЪТ НА ИЗМАМНИЦИТЕ: ИСПАНИЯ"

С участието на: Барнара Ернандо, Мария дел Пилар, Валерия Рос

Три момичета, на които им е писнало от лъжи, търсят момчета със сериозни намерения. На райски остров те срещат 11 "добри момчета", които вярват в любовта, и 11 "измамници", които просто търсят забавление и пари. Ще разберат ли момичетата кой кой е? От време на време всички имаме нужда от риалити формат.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA