Джони Деп се завръща триумфално на фестивала в Кан

Край Лазурния бряг се очакават още Леонардо ди Каприо, Харисън Форд и Натали Портман.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 май 2023

Фотография: Profimedia

Джони Деп се завръща "на бял кон" тази вечер на фестивала в Кан.

След скандала покрай развода и обвиненията в насилие от страна на бившата му съпруга Амбър Хърд, имиджът на Деп пострада сериозно и той загуби доста филмови роли. Той обаче донякъде бе изчистен след поредното дело между двамата, което бе спечелено от Деп. И актьорът получи редица нови предложения за работа. 

Филмът Jeanne du Barry е завръщането на Деп към киното три години, след като беше уволнен от поредицата "Фантастични животни". Неговата премиера се оказа и сред най-очакваните, тъй като ще видим Джони в една съвсем нова роля. Той не само ще се превъплъти в ролята на крал Луи XV, но и ще говори на френски. Очаква се довечера Джони лично да премине по червения килим в Кан, за да представи новия си филм.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ИСКА ПОРТОКАЛОВ ДЖИН ЗА ПРЕСТОЯ СИ У НАС

Днес официално беше дадено началото на престижния филмов фестивал в Кан. Очаква се край Лазурния бряг да се появят едни от най-големите имена в индустрията, като Леонардо ди Каприо, Харисън Форд, Натали Портман. С това се дава началото на фестивалния период, показващ претендентите за наградите "Оскар".

Освен че се завръща триумфално в киното, Джони може да се похвали с още една новина. Деп подписа най-скъпия договор в историята в областта на мъжките парфюми. Споразумението за 20 милиона долара е с френската компания Christian Dior, чието лице Деп е от 2015 година. Той рекламира аромата Dior Sauvage.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA