Джони Деп иска портокалов джин за престоя си у нас

Бандата Hollywood Vampires ще изнесат концерт на 12 юни в зала "Арена София"

Ася Иванова
Ася Иванова 11 май 2023

Фотография: Profimedia

Близо месец остава до концерта на Джони Деп и Hollywood Vampires и момчетата вече са разкрили какви са изискванията им за престоя си у нас.

Бандата ще се качи на сцената на столичната зала "Арена София" на 12 юни от 18 часа. В бекстейджа, Деп е поискал цяла селекция от отбрани алкохолни питиета. За него ще бъдат подсигурени портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си актьорът няма специални изисквания за определени ястия, но предпочитал да няма чушки в тях.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖОНИ ДЕП ЖИВЕЕ ЩАСТЛИВО И СПОКОЙНО ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

hollywood vampires

Легендата Алис Купър ще се окаже почти трезвеник. Той е поискал множество и различен чай, разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус, както и малко вино. Той също така е пожелал да разпусне с четене преди концерта, като за целта да са заредени минимум три списания. Рокаджията държи да има и селекция от сирена на малки порции в гримьорната си, както и специален чипс с вкус на чедър.

Джо Пери е единственият от групата, който не иска алкохол. Той единствено има изисквания за специален комплект разнообразно кафе.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA