С дъх на Амалфи и коктейли

Запознайте се с лимитираната плажна колекция KNAPP x Malfy.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 август 2023

С дъх на Амалфи и коктейли
Всички в София говорят за новия градски оазис, удобно настанил се в сърцето на столицата - Mare di Sofia. И с причина!

Отвъд безвремието на пясъчните плажове и лятото в града обаче, beach essentials колекцията им "Knapp x Malfy" тотално запали dolce vita ентусиазма ни и можем гръмко да признаем, че сме влюбени! 

Ах, морето! Мечтаем си да имаме такова във всеки един град, а солените му целувки сякаш никога не ни омръзват. И все пак, не може да отречем, че някъде там има неподправен чар и в суматохата на градското лято. Ала, едно море толкова би му отивало! 

джин

Mare di Sofia се появи като чакан италиански пристан и сбъдна мечтите ни за море в града, носейки усещането за топъл пясък и dolce far niente вибрации в столицата. И вече с кеф можем да заявим - "summer in the city never looked so good!". Създаден, за да предложи "морско бягство" в сърцето на градския пейзаж, Mare di Sofia е едномесечен визионерски проект на Malfy Gin, който обещава да се погрижи за доброто плажно настроение на всички в София, които са жадни за хубави джин коктейли и нови преживявания.

Въплъщаващ "La dolce vita!" есенцията на  Malfy Gin, Mare di Sofia лесно ще те пренесе на амалфийското крайбрежие - с два плувни басейна, зона за плажуване, авторски джин коктейли, бохемско настроение и в компанията на хубава музика. Заравяме крака в топлия пясък на стадион "Юнак” и се наслаждаваме на неповторимия дух на италианското безгрижие и наслада от живота. 

Облечени в цветовете на Амалфийското крайбрежие и KNAPP x Malfy

джин

Освен хедонистки оазис, от Malfy Gin са се погрижили да предложат на "dolce vita" ентусиастите като нас и подобаващ дрескод - ексклузивна капсулна колекция KNAPP x Malfy Gin, създадена специално за целта. 

Колаборацията между италианския джин бранд с талантливия български моден дизайнер Антония Йорданова и бранда KNAPP е олицетворение на духа на амалфийската атмосфера, а ние определено сме впечатлени! От уникален дизайн бански до плажна кърпа и цветно кимоно, изпъстрено с амалфийски цветове, колекцията от beach essentials е създадена за хора с вкус и влечение към типичното италианско бохемство.

джин

Лимитирана колекция представлява феерия от изкусно съчетание на la dolce vita естетиката и е вдъхновена от безбрежната синева и лимонената свежест на италианското крайбрежие. Достъпна е само онлайн в модния сайт Answear.bg.

джин

Специални събития всеки петък и събота през август

Всеки, стъпил на плажа на Mare di Sofia, ще се пренесе на живописното крайбрежие на Амалфи, без да напуска любимата София. Мястото посреща през целия август месец с автентичен плажен бар, където всеки може да поглези сетивата си с изискана селекция от коктейли, включително цялата колекция на Malfy Gin - класическият Originale, свежият con Limone, деликатният con Arancia, и нежният Gin Rosa. Голямата изненада e уникалният коктейл "Mare di Sofia”, създаден специално в името на проекта, събиращ в едно духа на летните амалфийски вечери софийската градска среда.

джин

Освен морския пясък и плажно настроение през деня, Mare di Sofia предлага и редица специални събития, сред които дневни, вечерни плажни партита и тематични събития с уникален дрескод, които се очаква да съберат редица звездни гости. 

Оставащата програма до 2.09 включва:

●    Дневно плажно KITCH парти с yordan_ptkv  | 19.08;  Йордан Петков е културен феномен в града. Специалното Italian twist издание на неговото KITCH парти, със сигурност ще вдигне настроението и ще привлече повече пищност и посетители към програмата на събитията в Mare di Sofia. А дрескодът, разбира се, ще е италиански кич!

●    Яхтено парти с Papi Hans | 26.08, за да затегнем платната и да отплаваме към крайбрежието на Амалфи, Италия. Cin, cin! 

●    Цветни партита всеки петък, вдъхновени от цветовете на Malfy Gin и с участието на Preyah, Elena Sirakova & Band и още.

●    Италиански антипасти уикенд - Освен богатия избор от коктейли и неповторими събития, желаещите да поглезят небцето си, ще могат да се насладят и на италиански антипасти в средиземноморски стил всеки уикенд през настоящия месец. 

●    Диджейски вечери

джин

 И още много други цветни и вълнуващи събития, морски бриз и музика! Последната вечер на 2-ри септември ще бъде отбелязана със специално Closing Color парти с DJ Marten, което обещава истински екстаз от емоции и цветове! За да целунем лятото за довиждане, както подобава. 

Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на www.maredisofia.com. Работното време на плажа е от 10:00 до 22:30, като входът е свободен, с изключение на специалните събития. На Mare di Sofia се допускат лица, навършили 18 години. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA