Страхотни новини за "Emily in Paris"

Обявиха кога започват снимките на сериала.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 октомври 2023

Фотография: Netflix

Феновете на Лили Колинс, модата и "Emily In Paris" могат да ликуват. Сериалът се завръща с четвърти сезон.

Продукцията на Netflix стопира временно плановете за предстоящ сезон покрай стачката на продуцентите, но сега, когато тя приключва, бе обявен старта на снимчания процес. И дори стана ясно кога. Това ще се случи в началото на новата 2024 година. От продукцията споделят, че са взели предвид и стачката на актьорите, която също приключва до няколко месеца.

Emily in Paris

Тъй като снимките по "Emily in Paris" започват през януари, продуцентите ще пришпорят малко нещата, за да може да приключат преди началото на лятото. Причината? Летните олимпийски игри през 2024 г. ще се проведат в Париж и всички снимки ще бъдат забранени по това време, което ще продължи от юни до септември.

По-рано това лято звездата и изпълнителен продуцент Лили Колинс представи предстоящия сезон. "Това, което мога да ви кажа, е, че имаме повече забавни моменти, повече мода и, разбира се, повече драма. Емили ще трябва да реши дали всичко, което някога е искала, е наистина това, от което се нуждае", каза тя във видео съобщение по време на Tudum. "И докато сърцето на Емили винаги ще остане вярно на Париж, животът й претърпява някои неочаквани обрати този сезон. Не се изненадвайте да я откриете някъде в Рим".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA