Ясни са датите за шестия сезон на "The Crown"

Той ще бъде разделен на две части, като първата ще се фокусира върху Даяна.

Ася Иванова
Ася Иванова 10 октомври 2023

Премиерните дати на сезон 6 на "The Crown" са разкрити и вече потриваме ръце от нетърпение да видим историята. 

Последният, шести сезон е разделен на две части. Първата ще излезе на 16 ноември, а втората - на 14 декември.

И ако вече нямате търпение да видите сериала, Netflix сподели тийзър с Имелда Стаунтън в ролята на Елизабет II. Клипът показва Кралицата да се разхожда из Бъкингамския дворец в миналото. "Короната е символ на постоянството", чуват зрителите Нейно Величество, изиграна от Клеър Фой от първите два сезона. "Това е нещо, което си, а не това, което правиш."

След това Елизабет II на Оливия Колман, която се появява в сезони три и четири, казва: "Някаква част от нашата естествена същност винаги се губи. Всички сме правили жертви. Това не е избор. Това е задължение."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕМ ЗА ШЕСТИЯ СЕЗОН НА "THE CROWN"

The Crown

Netflix споделя, че шестият сезон на "The Crown" ще се развива между 1997 и 2005 г. Първата част ще се фокусира върху връзката между принцеса Даяна (в ролята Елизабет Дебики) и Доди ал Файед (в ролята Халид Абдала) преди фаталната катастрофа през 1997 г. в Париж. "Точният момент на удара няма да бъде показан", категорични са от Netflix.

Част втора от драмата ще проследи завръщането на принц Уилям (Ед Маквей) в Итън Колидж след смъртта на майка му. Ще бъде разгледан и Златния юбилей на кралица Елизабет II, брака между крал Чарлз III (Доминик Уест) и кралицата Камила (Оливия Уилямс) и ранните етапи от връзката на Уилям с Кейт Мидълтън (Мег Белами).

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA