Кои актьори няма да видим във втория сезон на House of the Dragon?

Три са имената, които ще пропуснат втората част.

Ася Иванова
Ася Иванова 19 декември 2023

Фотография: HBO Max

Вторият сезон на House of the Dragon вече стартира своята снимките, и HBO потвърди звездите, които ще се завърнат за предстоящите епизоди. Има и няколко, които няма да видим в сагата.

Сериалът се развива 200 години преди събитията в "Игра на тронове" и разказва историята на дома Таргариен. Създателят на шоуто и изпълнителен продуцент Райън Кондал каза в изявление: "House of the Dragon се завърна. Ние сме развълнувани да снимаме отново с членове на нашето оригинално семейство, както и нови таланти от двете страни на камерата. Всички ваши любими герои скоро ще заговорничат на масите на съвета, ще маршируват с армиите си и ще яздят своите дракони в битка. Нямаме търпение да споделим какво сме подготвили.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 СЕРИАЛА, КОИТО ДА ГЛЕДАТЕ, АКО СТЕ ФЕН НА GAME OF THRONES

House of the Dragon 2

Oт HBO потвърдиха, че 16 от актьорите ще играят отново ролите си във втори сезон. Но трима любими на феновете актьори от първи сезон бяха пропуснати от списъка. И не става въпрос за актьори, чиито герои са загинали. Това са Греъм Мактавиш, който играе ролята на сър Харолд Уестърлинг, Мили Алкок, която изигра младата Ренира в първи сезон, както и Емили Кери, която изигра младата Алисънт в първи сезон.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СТАНАХА ЯСНИ КОИ СА 10-ТЕ НАЙ-ХИТОВИ СЕРИАЛА НА 2023-ТА

House of the Dragon 2

Мактавиш за последно се появи в девети епизод, когато осъди възнесението на Егон Таргариен и след това повече не се появи. Двете дами пък отпадат, тъй като втория сезон на сериала се фокусира върху героите като възрастни. Oчаква се продължението да бъде пуснато през лятото на 2024 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA