Сидни Суини е морски пехотинец в "Риалити" по HBO

Новата продукция на стийминг платформата е вече налична.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 януари 2024

Фотография: HBO Max

Звездата от "Еуфория" и "Белият лотос" Сидни Суини ще се превъплъти в съвсем нова роля в нов сериал на HBO.

Тя влиза в ролята на бившия член на морската пехота на САЩ и преводач от Агенцията за национална сигурност Риалити Уинър. 25-годишното вече живее друг живот. След работа тя преподава йога, пазарува в местния супермаркет, ходи за кафе и редовно публикува постове за живота си в Instagram. Използва хумора, за да се справя със стреса. Пълна е с противоречия, а това не убягва на агентите от ФБР, които един ден се появяват на прага ѝ със заповед за обиск. 

Сидни Суини Риалити HBO

На 3 юни 2017 г. животът на Уинър се преобръща, когато е обвинена в изтичане на строго секретен доклад на Агенцията за национална сигурност, включващ подробности за руска намеса в президентските избори през 2016 г. Базиран на истински събития, диалогът във филма е пренесен и адаптиран от записите на реалните разговори между действащите лица.

Сидни Суини Риалити HBO


През 2018 г. Риалити е осъдена по силата на Закона за шпионажа от 1917 г. Тази развръзка на събитията е тежък удар, както за нея, така и за семейството ѝ и застъпниците ѝ, които твърдят, че Уинър многократно е била онеправдана, включително от журналисти, предоставили улики за нейната самоличност, и от федерални агенти, според които са я разпитвали, без първо да прочетат правата ѝ.

Новият HBO Original филм "Риалити" е вече наличен в стийминг платформата HBO Max. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA