Editor's Life: Коледата на... GRAZIA

Изпращаме годината, която ни показа много, много неща. Присъединете се към нас!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 декември 2020

Съмняваме се, че след тази година на планетата Земя са останали хора, които да не знаят как се приготвя бананов хляб, как звучи Savage Love на Джейсън Деруло и колко време всъщност е добре да мием ръцете си, далеч не само в условия на пандемия. Няма да се лъжем, последните девет месеца бяха странни, различни и дори плашещи, но може да се каже, че най-накрая успяхме да оценим положителното в живота си и се научихме да не го подминаваме с лека ръка. 

Още в началото на декември всички в GRAZIA се заехме със задачата да направим празничните дни наистина специални. Стартирахме с един вълнуващ брой, продължихме с няколко ексклузивни звездни срещи, раздадохме доста награди и поканихме куп любими знаменитости също да се присъединят към коледния ни план. Готови за финалната права на #GRAZIAChristmas, решихме да се съберем и сами да отговорим на въпросите, които отправихме към любимите си интернет лица, артисти, атлети и актьори. 

Стигнахме до няколко извода - Марая Кери задължително съпровожда празничните моменти, "Сам вкъщи” може и да е баналност, но такава, която обожаваме, а в крайна сметка най-важното е времето, прекарано в с наистина любимите хора. Имаме какво още да ви разкажем!

57

СИЛВИЯ, ГЛАВЕН РЕДАКТОР

Всичко, което искам за Коледа, е... зимата да мине по-бързо.

У дома празниците звучат така... Марая Кери, разбира се!

И ароматът им е на... баница и печена тиква.

Под елхата очаквам да видя... тази година не се нуждая от много. Само от приятна изненада.

Първият ми детски подарък за Коледа беше... плюшена розова маймунка.

По Коледа се радвам, че... сме здрави.

По Коледа тъжа за... всички, които не се чувстват добре по една или друга причина. 

Любимият ми коледен филм е... "Сам вкъщи" 2.

Ако Дядо Коледа съществува наистина, бих искала да знае, че... искам повече екскурзии и по-малко коледни чорапи. 

През 2021-ва... всичко ще бъде по-хубаво и магично. 

87

НЕВЕНА, ЗАМЕСТНИК ГЛАВЕН РЕДАКТОР

Всичко, което искам за Коледа, е… Близките ми да са добре. Клишето на 2020-а, но чистата истина. Не бих отказала и някоя дизайнерска вещ, но първото ми е по-важно.

У дома празниците звучат така... 4 кучета, събрани под един покрив, които полайват за месо и внимание… и няколко възрастни, наваксващи с информацията за живота си.

И ароматът им е на... Нещо печено, нещо варено, нещо с канела и пудра захар, може би.

Под елхата очаквам да видя... „Билет" за околосветско пътуване и чек, който да покрива разходите за него. (А някъде по пътя да се запозная с Вайола Дейвис.)

Първият ми детски подарък за Коледа беше... Първият, за който се сещам: малко tippie под формата на кутия, във вътрешността на което имаше миниатюрно индианско село.

По Коледа се радвам, че... имам възможност да прекарам време със семейството си.

По Коледа тъжа за... хората и животните, които нямат топлината на дома и празничната атмосфера, каквито заслужава всяко същество.

Любимият ми коледен филм е... Четири са: Вторият „Сам вкъщи", „Ваканцията", „Чудото на 34-та улица" (във варианта от 1994 г.) и „Наистина любов".

Ако Дядо Коледа съществува наистина, бих искала да знае,, че... може да покрива поне част от разходите за подаръците, които купувам всяка година.

През 2021-ва... се надявам да сме по-здрави, по-спокойни, по-осъзнати и като резултат - по-щастливи.

878

КРИСТИНА, BEAUTY РЕДАКТОР

Всичко, което искам за Коледа е... здраве и oсъзнато присъствие в настоящия момент.

У дома празниците звучат така... обичайно много даунтемпо, ейсид джаз, боса нова, фънк и дъб, но тазгодишната новост са невероятните аранжименти на Хари (сина ми), за който Коледа настъпи по-рано и получи така желаната китара.

И ароматът им е на... цитруси (тежко наследство от соца, когато ги имаше само по това време от годината), бор, горяща камина и ароматни свещи.

Под елхата очаквам да видя... нямам очаквания, за да се насладя на момента с изненадата, но вече знам, че под нея ще има място за първия ми диамант oт My First Diamond. Благодаря от сърце, B&J Diamond Jewellery!

Първият ми детски подарък за Коледа беше... първите ми осезателни спомени са свързани с един любим плюшен заек (не съм сигурна дали е получен точно на Коледа), наречен Дрълчо, който носех навсякъде, докато съвсем не загуби форма.

По Коледа се радвам, че... вратата на родителите ми е отворена, че сме заедно и сме здрави.

По Коледа тъжа за... наивността, която порастването отнема.

Любимият ми коледен филм е... „Koшмарът преди Коледа" на Тим Бъртън, но другото ми Аз няма против да изгледа за пореден път „Алфи" или „Ваканцията" с Джъд Лоу.

Ако Дядо Коледа съществува наистина, бих искала да знае, че... човечеството има нужда много повече от нематериални подаръци.

През 2021-ва... Вярвам, че в личен план ми предстои прекрасна година и тотално ново житейско приключение с предстоящата поява на втория ни син Кай.

85

ДИМИТЪР, ОНЛАЙН РЕДАКТОР

Всичко, което искам за Коледа е... да бъдем здрави и щастливи.

У дома празниците звучат така... All I Want For Christmas Is You и силните гласове на баща ми и баба ми. Първото е на макс, но, уви, рядко успява да заглуши второто.

И ароматът им е на... току-що изпечени коледни сладки с канела. И портокали! И шоколад! И ванилия! Поотнесох се леко...

Под елхата очаквам да видя... нещо, което не предполагам в точно този момент, но съм искал през цялата година. Късмет!

Първият ми детски подарък за Коледа беше... пожарна. Със стълба, сирена и всичко, което имат истинските такива.

По Коледа се радвам, че... сме заедно и можем да празнуваме. Особено в тази година.

По Коледа тъжа за... хората, които не могат да усетят празника като останалите. И тези, които вече не са до нас.

Любимият ми коледен филм е... "САМ ВКЪЩИ!" Точка.

Ако Дядо Коледа съществува наистина, бих искал да знае, че... очаквам да се срещнем някой ден.

През 2021-ва... се надявам всичко да бъде повече от страхотно. Мисля, че е време!

P.S. Пожелаваме ви 2021 да бъде пълна с много любов, щастие и красиви емоции, а ние обещаваме да бъдем на ръка разстояние с най-вълнуващите истории за вашето красиво и различно ежедневие. В най-страхотния смисъл, разбира се, но това вече го знаете.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, Pinterest, pngbarn, Instagram, личен архив 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA