![](https://www.graziaonline.bg/Content/ImagesDatabase/p/804x0/crop/both/b9/b97b09684de14748a68dd9a3ed0bbe9c.jpg?quality=85&404=default&v=02)
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ: 1 ч.ч. брашно / 2 ч.л. бакпулвер / щипка сол / 1 ч.ч. бадемово мляко / 3 белтъка / 1 ванилия/ 1/3 ч.ч. шоколадови парченца и ядки по желание
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: 1. Смесете брашното, бакпулвера и солта.
2. В отделна купа разбъркайте млякото, ванилията и белтъците, и започнете да добавяте „сухата" смес към останалата част от съставките.
3. Печете в предварително загрят тиган и обръщайте през около минута-минута и половина, докато достигнете желаната степен на загар.
4. Сервирайте палачинките топли с мед, кленов сироп, плодове или... още шоколад. Кой може да ви вини? Не и ние, със сигурност.