![](https://www.graziaonline.bg/Content/ImagesDatabase/p/804x0/crop/both/3e/3e1d80129603470da8dfd39ed0b63d49.jpg?quality=85&404=default&v=02)
Понякога най-неочакваните рецепти може да се окажат онези, към които посягате отново и отново. Като тази крем супа от кестени.
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ:
• 3 с.л. масло • 1 глава лук • 2 моркова • 6 ч.ч. зеленчуков бульон • около 400 г сварени и обелени кестени • мащерка и други подправки • 1/3 ч.ч. прясно мляко
ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗАПЕЧЕН КАМЕМБЕР С РОЗМАРИН И ЯДКИ
![87](/Content/ImagesDatabase/e9/e980dfe0fe52475185a2da20c2bcf2df.jpg?v=1&maxwidth=760&)
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Разтопете маслото и гответе с лука и морковите за около 10 минути, до омекването им.
2. Прибавете зеленчуковия бульон, кестените и мащерката.
3. След като заври, намалете котлона и оставете за 20 до 25 минути.
4. Охлаждането продължава 10 минути. После пасирайте с прясното мляко до постигане на напълно хомогенна смес.
5. Може да сервирате с бекон, крутони и още подправки. Готови сте!