Starbucks представи новия си пролетен бленд

Лимитираното издание на Spring Season Blend оживя в уъркшоп по икебана и "Пролет в цвят и аромат".

Starbucks представи новите си пролетен бленд и сезонни предложения с уъркшоп по икебана, воден от Мирослава Иванова.

Лимитираното издание на Spring Season Blend е с тъмно изпичане, с нотки на черна череша и подправки. Миксът от кафета, събран от различни кътчета на света – Папуа Нова Гвинея, Колумбия, Източна Африка и Суматра, дава богат и наситен вкус и е идеалната напитка за новия сезон.

Spring Season Blend

Дизайнът на опаковката е вдъхновен от красотата на цъфтежа на японската сакура - "дървото, на което седи Бог" и символизира пролетта, живота и новото начало.

"Днес съчетаваме две изкуства и две философии, защото икебана не е само аранжиране на цветя, както и кафето не е просто напитка - това са ритуали, които ни приближават до природата, ритуали за споделяне на ценните моменти в живота", сподели Мирослава Иванова, лицензиран преподавател към Sogetsu School of Ikebana Tokyo.

Starbucks

За всички, които искат да отпразнуват идването на пролетта, като опитат нещо ново, в Starbucks са готови с освежаващи студени варианти на овесени еспресо напитки - Препечена Ванилия, Бяла Мока и Кафява Захар.

Новост е и безплатната замяна на стандартното краве прясно мляко с алтернативи на млякото в кафе напитките от Starbucks. С пролетен облик е и актуалната колекция чаши и тъмблъри, които посетителите могат да закупят на място.

От компанията готвят още много изненади за любителите на истинското кафе изживяване през април. Предстои премиера на ново Фрапучино, както и въвеждане на лимитирана оферта чаши за многократна употреба за Деня на Земята, с което брандът за пореден път акцентира върху своя ангажимент към опазването на околната среда.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA