Хайде на кулинарно пътуване през вкусовете на Азия и Латинска Америка

Всяко от заведенията на Grand Hotel Millennium носи автентичен дух и неповторими гастрономически емоции. Spectrum не е изключение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 април 2023

Всеки с отношение към съвършената храна остава очарован, когато нов, различен свят се появи върху кулинарната карта.

Модерният ресторант Spectrum вече отвори врати, за да пречупи азиатските вкусове и създаде неповторимо изживяване, събирайки в менюто си най-доброто от необикновената вселена на екзотичните fusion перспективи в Азия и Латинска Америка.

Spectrum Restaurant

Енергията на ресторанта вдъхва усещане за движение, любопитство и свободен дух, реещ се високо на 28-мия етаж в Grand Hotel Millennium Sofia. Извисен високо в небесата над столицата, Spectrum разкрива великолепна панорама към нощна София, която завладява сърцето на всеки "търсач" на удоволствия.

Зад идеята на новата локация стои желанието за различен поглед към кулинарната сцена, с нетипични за нас вкусове и текстури, които обещават да угодят дори на най-изтънчените гости.

Шеф Танков и екипът му се заиграват с вкусовете на Азия и Латинска Америка с такава лекота, сякаш рисуват с четка по платно с екзотични и първокласни съставки. 

Spectrum Restaurant

Сред звездите в менюто се открояват мисо блек код, салата с пушен паламуд, ескабече пескадо, бао бън с темпура скариди и севиче хамачи. Всяко от ястията е виртуозна комбинация, която оставя отпечатък върху сетивата и носи усещането за завладяващо гастрономическо изживяване.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КРАСОТА, ХАРМОНИЯ И СПОКОЙСТВИЕ, ПРИ ТОВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

Spectrum Restaurant

Менюто е предназначено за тези, които искат да създадат спомени, да открият нови палитри от вкусове и да опитат нещо неочаквано и различно, като авторското Урамаки суши с гъши дроб, аеро манго, трюфел и хайвер от есетра. В допълнение към свежото суши меню, Spectrum достига друго ниво и с галещите небцето десерти - Мисо крем брюле, както и Spectrum чийзкейк с матча и сладък боб.

Spectrum Restaurant

Кулинарният екип от иновативни герои слага щипка автентичност и завършеност на преживяването с авторско коктейлно меню и селекция от премиум напитки, за да достави луксозни мигове на наслада. Spectrum пречупва уникалната комбинация от модернистичен интериор с умело вплетени арт инсталации, а звуците на гост DJ също ще превръщат иначе необикновената вечеря във вълнуващо преживяване.

Ще се видим там!

За резервации се обадете на +359 88 875 5595 или изпратете имейл на spectrum@ghms.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA