За един по-технологичен живот

Huawei представи ново портфолио от 5G продукти, част от стратегията „Seamless AI Life".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 февруари 2020

Технологичното развитие на обществото ни е в непрекъснато движение, а кулминационната точка тази седмица идва от Huawei, които не пропускат удобен момент, за да покажат, че още има неща, които не сме видели, а си заслужава да имаме в ежедневието си. Брандът организира виртуално събитие в Барселона, откъдето обяви новата серия 5G продукти и демонстрира модерните възможности на своята екосистема. HUAWEI Mate Xs, HUAWEI MatePad Pro 5G, HUAWEI Wi-Fi AX3 и HUAWEI 5G CPE Pro 2 са новите продукти, които притежават всичко необходимо, за да ни впечатлят, заедно с обновената гама лаптопи HUAWEI MateBook.

9146

"Huawei остава фокусирана върху стратегията си за естествено интелигентно потребителско изживяване във всички сценарии, известна като Seamless AI Life. Ние ще продължим да инвестираме във водещите за нас технологии и ще надграждаме нашите дългосрочните предимства", споделя изпълнителният директор на потребителското подразделение на компанията, добавяйки, че потребителите винаги са били приоритет номер едно. Освен иновациите на хардуерния фронт, Huawei продължава с изграждането на екосистемата Huawei Mobile Services, която е достъпна за крайния потребител през HUAWEI AppGallery. Към момента са налични над 1700 Quick Apps, а освен върху създаването на нови приложения, Huawei активно се фокусира и върху популярните вече в света приложения, за да състави качествена селекция, обогатяваща потребителското изживяване. За да бъдат защитени потребителите от зловредни приложения, съществува пълен цикъл от мерки за сигурност, включително верификация на истинското име на разработчика, 4-стъпков процес на одобряване на приложението, защита при изтегляне и инсталиране, както и превантивен механизъм за гарантиране на безопасната работа на приложението.

6352

Така модерните напоследък сгъваеми телефони преминават на следващо ниво. HUAWEI Mate Xs е шедьовърът, гарантиращ усъвършенствано потребителско изживяване с гъвкав дисплей, произведен от нови материали. Четворната Leica камера допринася за изживяването на тези, за които новият телефон е синоним на нова камера и нови безброй харесвания в социалните мрежи. Със своите 40MP SuperSensing камера, 16MP широкоъгълна камера, 8MP телефото камера и сензор за 3D дълбочина на полето, мощната Leica система е напълно достойна конкуренция на някои от добрите марки фотоапарати.

+89

MatePad Pro 5G е другото нововъдение на бранда, проектирано да работи в синергия със смартфоните и другите видове потребителски устройства на Huawei. HUAWEI MatePad Pro 5G предлага 10.8-инчов HD дисплей, ултратънка рамка и 5G свързаност с висока производителност и енергийна ефективност. Multi-screen Collaboration позволява още drag-and-drop трансфер на файлове между смартфони и таблети, а тези редове са поредното доказателство, че технологиите отдавна не са това, което бяха. И сме щастливи от този факт.

6/76

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA