Само 14 sекунди и вече виждаме разликата

Толкова са ви достатъчни, за да отворите и стартирате новия HUAWEI MateBook 14s. Останалото е като любов от пръв поглед.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 декември 2021

Каквото и да е мнението ви по въпроса, технологиите винаги ще са оптимален избор за коледните празници. Поради няколко причини. Първо, ще бъдат от полза. Дори на хората, които упорито отказват да разберат как функционира TikTok. Второ, показват, че сте вложили поне малко мисъл и искате да зарадвате любим човек. Трето, нека не се лъжем. Кой не обича fancy подаръци?

Сещам се за поне още 14 причини, но ще прескоча 13, за да стигнем до новия 14.2-инчов лаптоп HUAWEI MateBook 14s.

57

Новият представител на серията MateBook носи характерните за нея интелигентна производителност, естетичен дизайн и иновативни функции. Разбира се, гарантирайки гладко и вдъхновяващо потребителско изживяване. Не звучи ли прекрасно?

Моделът идва с елегантно метално шаси и изключително тънък профил, чувствителен на допир дисплей и качествен аудио софтуер, който вероятно бихме пробвали на макс, дори съседите от долния етаж да не са верни почитатели на музикалния ни вкус.

Освен високата производителност, HUAWEI MateBook 14s предлага дълъг живот на батерията. Без да има нужда да навлизаме в технически подробности, които биха отегчили дори най-търпеливите хора на света, достатъчно е да знаете, че лаптопът може да работи активно в продължение на 3 часа след само 15-минутно зареждане. Изключително подходящо за моментите, когато Zoom срещата започва след секунди, а вие все още сте сте далеч от готови да застанете пред камера.

Точно по време на тях ще може да изпробвате и технологията Personal Voice Enhancement за елиминиране на околния шум, която идентифицира и прихваща гласа на потребителя за по-ясен и чист звук при конферентни разговори.

57

Новият модел разширява иновативните възможности за свързаност и само с помръдване на пръста потребителите могат да "connect-нат" лаптопа със смартфон (може би със звездният HUAWEI nova 9) и да прожектират мобилния интерфейс върху екрана на лаптопа, използвайки едновременно две устройства от един екран.

И понеже всеки оценява добрата сделка, ще споделим, че до края на януари 2022 г. получавате допълнителна година гаранция (стават общо 3!) и преференциално следпродажбено обслужване. В превод: може да изпратите лаптопа в сервиз напълно безплатно, да се възползвате от дистанционна поддръжка или да заявите преинсталиране на Windows, за да не се налага да затваряте досадните напомняния за ъпдейт по 400 пъти дневно.

Повече информация може да откриете тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA