По-малко, но пак толкова много

Honor 50 Lite е по-малкият брат на Honor 50, но в никакъв случай не му отстъпва по дизайн и функционалност.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 декември 2021

Трябва ни нов телефон. Искаме нов телефон. Готови сме да купим нов телефон. Избрали сме нов телефон. Кой модел на новия телефон обаче да сложим в количката си?

В последните няколко години големите технологични компании не могат да задоволят капризите на клиентите си (т.е. всички нас) само с една опция годишно. Това е и причината на всеки няколко месеца да виждаме поне по два модела, които са горе-долу еднакви, но изглеждат безкрайно впечатляващи по различен начин и изобщо не жертват елегантният дизайн за сметка на многото функционалности.

Точно преди празниците си поговорихме за Honor 50 и се убедихме в казаното дотук.

57

Honor 50 Lite потвърждава това правило, доказвайки, че брандът има безпогрешно усещане за създаване на иновации на повече от достъпни цени.

Също като своя по-голям брат, 50 Lite разполага с широк и удобен дисплей, както и с автоматично преобразуване на цветовата температура. В превод: яркостта му се регулира и обещава крайно реалистично изживяване при употреба, без значение дали става дума за binge-watching в Netflix или старателно прочитане на онези мейли от колежката, която просто не може да изчака до понеделник.

57

57

Батерията и другите спецификации на модела обещават издръжливост, бързина и стопроцентова сигурност, но ние някак не можем да откъснем поглед от камерата.

Четворната основна такава е 64 мегапиксела, което в прав текст означава, че дори да сте сравнително неопитни, трябва да положите неимоверни усилия, за да накарате снимките и видеата ви да изглеждат зле. Предната камера е 16MP, съответно ще може да покажете на всички грима, за който сте се трудили в последните няколко часа, при това с най-дребните детайли и съвършенства.

Заслужава си да му обърнете внимание и да започнете новата година подобаващо. С чест.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Pexels 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA