Нека оставим телефоните настрана, поне тази вечер

Екипът на HONOR призовава потребителите да се насладят на времето с любимите си хора, не на случващото се по дисплея.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2022

HONOR празнува Деня на влюбените и ни призовава да оставим смартфоните на втори план. Поне тази вечер.

Екипът на бранда представя данни от проведено външно изследване, в което участие вземат 2000 души, използващи смартфон и живеещи с партньор. Целта е да се проучи връзката между двата фактора, а резултатите, честно казано, са малко плашещи.

57

71% от участниците в проучването признават, че прекарват по-голяма част от свободното си време в компанията на телефона, а не в тази на партньора си. 52% от тях отдават средно между три и четири часа повече внимание на онлайн пространството в сравнение с това на своята половинка.

По-голямата част от анкетираните (умопомрачителните 52%) биха предпочели да посветят време на случващото се в телефона, вместо на партньора си.

57

Въпреки възможността да водят директен разговор лице в лице, 30% от хората изпращат съобщения на "сродната си душа", докато и двамата са вкъщи.

57

Над един от четирима признават, че играят или правят нещо друго с телефона си, докато вечерят заедно.

57

Една четвърт (25%) от участниците заявяват, че използването на мобилни телефони е предизвиквало спорове в отношенията им. При мъжете процентът е 28%, 22% от жените казват същото.

57

Над половината (56%) знаят, че използването на телефона не би се харесало на партньора им.

И въпреки че използването на всевъзможни технологии прави живота ни едновременно по-лесен и по-продуктивен, тази вечер подходете рационално и го хвърлете далеч. Посветете се на любимите си хора. Утре може да споделите повече за вечерта онлайн.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA