Пулсът на живота

Huawei Watch GT 3 Pro е най-горещата покупка, която може да направите това лято.

27 юли 2022

• Фотография и стайлинг: Слав & Хубен • Модел: Елена от Ivet Fashion

Ново бижу на китките ни, събиращо богатството на ежедневието и всичко, което ни е нужно за него в едно, е хитовият модел на Huawei - Huawei Watch GT 3 Pro.

Новата серия часовници, на пазара от края на май, ни спечели с елегантния си дизайн във вариант от титаний (за мъжете) или керамика (за жени), новия интерфейс, ясния и голям дисплей, богатството от циферблати, бързото безжично зареждане и живота на батерията до 14 дни – за мъжкия и 7 дни – за дамския. Дамският часовник е вдъхновен от картината на Ботичели "Раждането на Венера" и със златния си или сребърен обков с 24 вълни е истинско произведение на изкуството. 

Заедно с това е уникална възможност да сме "в час" с пулса, кислорода в кръвта ни и качеството на съня, с месечния цикъл, фертилния период, количеството вода, което сме пили. Има над сто тренировъчни режима и интелигентна функция за съставяне на личен тренировъчен план за бягане.

Любителите на гмуркането разполагат с режим, даващ информация за навлизането във водата в реално време при водоустойчивост до 30 м. Огромно удоволствие е богатото пространство за съхранение и възпроизвеждане на музика през Bluetooth. Харесваме Huawei Watch GT 3 Pro, защото е идеалният асистент за пълноценен живот на бързи обороти.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA