Какво може да се случи, ако прекарате цял уикенд с HUAWEI nova 11 Pro?

Може да преоткриете портретната фотография. Може и да останете влюбени в луксозния му дизайн.

Отдавна не съм виждал толкова запомнящ се телефон. Представям си как в момента, в който казвам това, истински отдадените на техниката хора се събират заедно, тръгват на поход към вкъщи и са готови да ме линчуват. Интересувам се от hi-tech новостите. Невинаги обръщам внимание на процесорите, например, но обичам да отделям време за детайлите, които знам, че ще използвам редовно. И именно затова съм склонен да твърдя, че след уеднаквените панели, камери и дисплеи, светът чакаше HUAWEI nova 11 Pro.

Красив е. Страшно тънък. Лек. Зелен. Стига до мен в края на тотално луда седмица, включваща около 2000 работни ангажимента, вероятно още толкова телефонни разговора и рождения ми ден.

HUAWEI nova 11 Pro

"Хванах" се за интересния нюанс, защото харесвам цветовете. Историята познава момент, в който детската ми стая беше оранжева. Не ме питайте защо. Сигурно бих получил удар, ако вляза в нея сега. Така де, back to the point. Харесвам цветовете, но от около година развих някаква страст към зеленото. Разбирайте, че в гардероба ми се появиха няколко попадения, които сега имах не само възможност, но и повод да извадя на бял свят. Телефонът им отива страшно много.

HUAWEI nova 11 Pro

HUAWEI nova 11 Pro

Всъщност още от дебюта си през 2016 г. серията nova въплъщава младостта, жизнеността, увереността и безкрайната енергия. Седем години по-късно, това остава константа.

HUAWEI nova 11 Pro идва с извит OLED дисплей и специалната техтология Kunlun Glass, която го прави 10 пъти по-издръжлив на падане в сравнение с предшественика си. По логични причини, нямаше как да се уверя от първо лице, но е хубаво да знаем, че ако между перфектното нагласяне на чиниите по време на вечеря, той се озове на земята, има 10 пъти по-голям шанс да оцелее.

Дизайнерската концепция на серията интегрира виталността и оригиналността в два цвята - черно и зелено. Страхотният гръб има гравиран класически монограм с логото на nova, а веган кожата, от която е изработен, изглежда страхотно както на слънце, така и под мрачното небе. О, телефонът върви ръка за ръка и със 100 W зарядно, т.е. може да го заредите напълно за точно 20 минути. Съвсем сериозно.

HUAWEI nova 11 Pro

Следвайки традициите на линията, nova 11 Pro предлага още по-усъвършенствана функционалност за заснемане на портрети. Въпреки че вероятността да си направя около 500 такива и да ги споделя в интернет пространството е малка, финалният резултат е между редовете. Изглеждат добре при ниска осветеност. Детайлите са богати, цветовете - автентични, дори при неблагоприятни снимачни условия (в България сякаш те са все по-често срещани от които и да било други снимачни условия). Има 100-градусов ултраширок ъгъл на заснемане, 4K качество на изображението, отлична резолюция и светлочувствителност. Има и поддръжка на автофокус за по-бързо заснемане на даден обект, ако бързате и искате да го хванете или бързате да не ви хванат. We've all been there.

HUAWEI nova 11 Pro

HUAWEI nova 11 Pro

И понеже серията е по-скоро начин за изразяване на младите хора, лице на кампанията е нашата много любима DARA. Представянето ѝ пък се случи с четирима студенти от НАТФИЗ, които демонстрираха мощността на камерата в реална ситуация на парти обстановка. За съжаление, аз май не успях да я пробвам в тази светлина, но понякога партито диктува ритъма и обективът остава някъде настрани. Обещанията за висока производителност, надеждност и мощна камера обаче са изпълнени.

Всички кадри, на които не виждате HUAWEI nova 11 Pro, са направени с HUAWEI nova 11 Pro.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA