Huawei Watch GT 4 - бижуто, без което не можем!

Смарт часовникът съчетава модата с функционалността, необходими за нашето стилно ежедневие.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 октомври 2023

Времето никога не е било важно за мен, докато… не станах майка. И трябваше всичко – работни ангажименти, срещи, време с децата и с любимия човек, да бъдат координирани и изпълнени в точното време с точния часовник.

Тогава открих, че имам нужда да се сдобия с още едно бижу в своята колекция. Защото отдавна часовниците не служат само, за да отмерват времето, но и внасят допълнителен стил към нашата елегантна визия. А едновременно с това и съчетават безброй функции в едно. Нещо, от което имах огромна нужда в своето забързано и сложно ежедневие.

И така се "запознах" с Huawei Watch GT 4 - 41 мм интелигентен часовник, срещащ модата с иновациите, открояващ се с елегантен и изчистен дизайн, рефериращ към изтънчените бижута. Моят избор падна на перлата на серията, двуцветната Piano Key гривна, в дизайн, вдъхновен от класическите бижута, на база на стомана и фини златисти елементи. За дамите има още два варианта - класическата елегантност на бялата кожена каишка или миланезе верижката в цвят Light Gold. Всички каишки и верижки са с универсално окачване и могат да се сменят при желание. Освен чрез тях, персонализация можете да постигнете и благодарение на 25 000+ циферблата, налични в галерията, част от които сами по себе си могат да се променят в различни цветови схеми.

Huawei Watch GT 4

Това устройство обаче не само краси ръката ми, но и ми помага да координирам своя график и здравен статус с фитнес начинанията си. Благодарение на усъвършенстваната технология за мониторинг на здравето TruSeen™ 5.5+, получавам 30% по-точно отчитане на здравните показатели на сърцето, дори докато извършвам динамични дейности (например бягане, скачане на въже) или се намирам в среда с ниски температури. Въвежда се още модернизиран TruSleep™ 3.0, който ми дава по-добра осведоменост за циклите на съня им. В представената версия 3.0, мониторингът на съня на Huawei GT 4 дава цялостен анализ на техния сън и ми помага да коригирам навиците си. Това включва функция за следене на дишането по време на сън, която съблюдава за нередности и дава допълнителна представа за респираторното здраве.

Часовникът добавя още усъвършенстваната функция Menstrual cycle management 3.0, която анализира физиологичните показатели на потребителя, като сърдечен ритъм по време на сън, телесна температура, честота на дишане и др., за да предскаже менструалния цикъл. Това може да бъде от полза за мнозина, които се борят с нередовна менструация и трябва да променят начина си на живот.

Huawei Watch GT 4

И не само това! Благодарение на подобрената Activity Rings функция, само с един поглед мога да бъда в час с ежедневните си фитнес дейности. А когато подобря свое постижение или поставя рекорд, функцията идва със система за медали. Колекцията от спортове също е обогатена и вече включва футбол и дори електронни спортове.

Мога във всяка една минута да следя и точно колко калории съм изгорила не само докато съм във фитнес залата, но и с изпълнението на ежедневните си дейности. Това се случва благодарение на новото приложение Stay Fit. Huawei Watch GT 4 е първият смарт часовник на Huawei, който представя това приложение за управление на калории. То използва моите здравни данни в реално време и ми помага да контролирам приема на калории, като ми дава цялостни препоръки, съобразени с нуждите на тялото ми за по-добро управление на теглото.

Едновременно с това смарт часовникът оптимизира удобството и начина ми на живот чрез добавени функции като чисто нов лаунчер, бързи съобщения и отговори, както и активиране на приложения на трети страни за достъп до музика, навигация и др. И това се случва само с едно докосване на часовника, който е конфигуриран с моя телефон. Новите модели от серията Huawei Watch GT 4 следват традициите на марката за съвместимост с iOS и Android устройства, както и за дълъг живот на батерията – до 7 дни. Така не се налага да се притеснявам за неговото зареждане. В същото време той ми гарантира, че поверителността и данните ми са защитени по всяко време, като дава спокойствие за достъп до водещи в индустрията технологии.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA