Имение в Бостън за 33,9 млн. долара: да надникнем в дома на Жизел Бюндхен

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 14 октомври 2019

Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен

Моделът Жизел Бюндхен и съпругът ù Том Брейди са решили да продадат луксозното си имение в Бостън, което ще струва на новите собственици 33,9 милиона долара. Каним ви да разгледате шикозната къща на Жизел и нейния съпруг: тя има пет спални, седем бани, басейн, спа стая и йога студио.

Къщата с площ от 903 квадратни метра е проектирана от архитекта Ричард Ландри и се намира в престижния Бруклин в Масачузетс. Павирана алея води до двуетажно имение с пет спални, седем бани и градина с уникален ландшафтен дизайн и спретнато подрязана зелена морава.

След като влезе в къщата, гостът се озовава в голяма зала с високи тавани и прозорци от пода до тавана. На първия етаж има също така просторна светла кухня, кът за хранене с панорамна гледка към градината, детска стая и баня, стая за релакс, фитнес и спа център. Спалните, включително и родителската, са на втория етаж.

На територията около къщата се намират открит басейн с шезлонги и органична градина с билки и зеленчуци. Освен това, в задния двор има уютна двуетажна къща за гости с площ от 223 квадратни метра, в която има йога студио, баня и спалня.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA