Елън ДеДженеръс купи тази къща за 3 милиона долара, но предстои да я продаде

Телевизионната водеща и нейната съпруга са се сдобили с този луксозен имот, който съвсем скоро отново ще бъде на пазара.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 януари 2020

Елън ДеДженеръс и Порша де Роси са сред солидното количество знаменитости, които през последните няколко години навлязоха в сферата на търговията с недвижими имоти. Казано по друг начин, любимите ни звезди купуват къщи, които реновират и след това продават с поне няколко милиона отгоре. Телевизионната водеща и актрисата току-що са купили тази къща в Монтесито, Калифорния за 3,607 милиона долара.

Луксозният имот има 3 спални, 2 бани, 5 камини и две стаи за гости, разположени на забележителните 5260 кв.м. площ. Първоначално построена в Съри, Англия, къщата от средата на 1700 г. е демонтирана, изпратена и реконструирана на територията на Щатите. Факт е, че обзавеждането и продаването на имоти не е никак лесно или евтино занимание, но след като стана ясно, че Елън получава по около 87.5 милиона годишно от своето предаване, най-вероятно това не е проблем. Макар да сме далеч от мисълта, че ще сме следващите собственици на имението, не пречи да помечтаем, като разгледаме снимките в галерията.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA