Имението на Меган и Хари в Малибу е всичко, което можем да искаме от един дом

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са хвърлили око на това невероятно имение. Не е изключено след като "Мегзит" официално стане факт на 31 март, двамата да прекарат известно време там в компанията на Арчи.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 февруари 2020

Още след като обявиха, че се оттеглят от редиците на британското кралското семейство, Меган и Хари разкриха плановете си за спокоен живот в Канада. Не след дълго се заговори за евентуалното им преместване в Лос Анджелис, тъй като очевидно търсят къща в Града на ангелите - повод Марго Роби да ги покани на вечеря в дома си. Близки до херцога и херцогинята на Съсекс източници, споделят, че двамата са хвърлили око и на този разкошен имот в Малибу, който би им струвал 7 милиона долара. Бихте оправдали цената на имението, ако разгледате кадрите в галерията, което ви предлагаме да направите още сега.

Междувременно, въпреки че кралицата иска отпътуването на Меган и Хари да бъде "финализирано възможно най-скоро", двамата ще приключат с ангажиментите си към короната в последния ден на март. Приятел на Хари разкрива пред Vanity Fair, че "той и Меган имат резервен план." Такъв, който да вкарат в действие, ако преходът към новия им живот не върви по желания от тях начин. Същият този човек разкрива, че Хари е направил голямата стъпка, знаейки, че може да загуби титлата си, но самият той намира свободата си за "по-важна от всичко останало".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA