Как изглеждат домовете на звездите отвътре и отвън?

Басейни, палми, бар насред кухнята, кино до спалнята. Всичко това, че и още описва къщите на знаменитостите

Силвия Канин
Силвия Канин 30 март 2020

Най-хубаво е у дома, нали така? Прекарвайки толкова време вкъщи вече знаем всяка точица по тавана, преброили сме щорите, пребоядисали сме поне едно-две неща, ако ли пък не - мислим за разместване на мебелите.

Ако и вие като нас, в опит да свикнете с живота между четири стени, се чудите какво ли представлява изолацията за звездите... Ние имаме отговора! Големите звездни домове имат всичко, което е нужно на човек за максимално удобство. Интериорът носи удоволствие не само на очите, но и на душата, а градините приличат на най-красивите паркове, които сме посещавали.

Хипер модерният дом на Алиша Кийс

Той е минималистичен, той е мегааа скъп. Той е притежание на Алиша, която освен, че разбира от добра козметика, явно има и усет за недвижимите имоти.
Вижте дома й ТУК!

alicia

Спокойствие и природа за Меган и Хари

Домът им е дефиниция на самите тях - красив и хармоничен. Перфектният баланс между цветове, материи и форми се среща в къщата им в Малибу.

Вижте дома им ТУК!

meghan

Мечтаният дом на Джъстин и Хейли

Палми, басейни и вътрешен бар. Така накратко можем да опишем къщурката на поп звездата Джъстин Бийбър и модела Хейли Болдуин. Младото семейство не пести пари за дома си и това личи от всяка снимка. 

Вижте дома им ТУК!

jUSTIN

Кейти Холмс и нейното имение за милиони

Калифорния е щатът, който Кейти усеща най-близък до своето сърце и темперамент. Точно в усещането за него, слънчев, голям, приканващ е и дома на екс любимата на Том Крус.

Вижте домът й ТУК!

KATIE

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA