На гости на Мила Кунис и Аштън Къчър в Лос Анджелис

Забавната холивудска двойка е на път да се раздели с луксозното си калифорнийско имение, в което се влюбихме.

Мила Кунис и Аштън Къчър са сред последните в дългия списък от известни личности, които са готови да се разделят с луксозния си имот в Лос Анджелис. 36-годишната актриса и съпругът ѝ продават първата си обща къща само няколко месеца, след като отбелязаха петата годишнина от сватбата си.

Разположено в Бевърли Хилс, имението с площ 682 квадратни метра се състои от пет спални, шест бани, фитнес и изба, а цената, на която се предлага, е точно 13,995 милиона долара. В момента двойката живее в друг луксозен дом, разположен в Карпинтерия, близо до Санта Барбара. Неотдавна Кунис и Къчър обявиха, че обединяват сили с Nocking Point Wines и Battle Creek Vineyards, за да пуснат на пазара своето собствено "карантинно вино", 100 процента от продажбите на което, ще бъдат дарени на различни благотворителни организации, които са на първа линия в борбата с коронавируса.

https://www.instagram.com/p/B_K1_HInqBC/

"100 процента от печалбата ще отиде при няколко благотворителни организации, които ние проверихме за вас и с които се гордеем в момента", споделя Кунис във видеото, в което двамата официално обявиха своя проект. "Ще засегнем всичко - от храненето на семейства, които са изпаднали в тежко положение до малкия бизнес и хората, които са в беда и имат нужда да се възстановят."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA