17+4 Pinterest вдъхновения за спалнята

Не обещаваме, че няма да направят сутрешното ставане от леглото още по-трудно, но все пак...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 ноември 2020

На теория спалнята трябва да е най-удобното пространство у дома, но е повече от лесно да жертваме комфорта за сметка на дизайнерската естетика. Далеч не е необходимо да го правим и имаме цяла галерия с примери, които го доказват.

Поразровихме се в дълбините на любимия ни Pinterest и открихме цели 21 решения, при които уютната атмосфера и интериорния шик вървят ръка за ръка. Казваме го, защото определено ще направят сутрешното ставане от леглото още по-трудно, а началото на уикенда - най-приятното на света.

Основните акценти за спалнята през този сезон започват от традиционното бяло, минават през горското зелено със съпътстващото усещане за здрава връзка с природата, и приключват с кафяво и тъмносиньо.

Какъвто и да е вашият избор, уверете се, че имате богат набор от приятен текстил - одеяла, декоративни възглавници, а защо не и кадифена табла на леглото? Вариантите са много, не пропускайте да се съобразите и всички горещи интериорни тенденции, които доказват, че уюта и стилната гледна точка просто няма нужда да се борят за любовта ви.

Фотография: Pinterest

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA