Наоми Кембъл отваря вратите на вилата си в Кения

Супермоделът се оттегля от целия шум на Лондон и Ню Йорк в луксозната си вила, която ние просто обожаваме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2021

Когато Наоми Кембъл не се разхожда по световните модни подиуми, тя обича да прекарва свободното си време в Кения. И по-специално, в луксозната си вила в Малинди, която е новото ни любимо място. 

Супермоделът отваря вратите на дома си, специално за новия брой на Architectural Digest, разкривайки, че нейната резиденция е идеалното бягство от безкрайно оживените Лондон и Ню Йорк. "Тук наистина не искаш да говориш по телефона. Не се опитваш да намериш телевизор. Искаш само да четеш и да бъдеш със себе си. Хубаво е да имаш тишината и щурците."

Вилата на Кембъл е с изглед към Индийския океан и разполага с басейн със солена вода, модерно обзавеждане и голямо пространство за срещи със семейство и приятели. Любимият ѝ елемент обаче е сламеният покрив, направен от изсушени на слънце палмови листа.

"Имаме го от 12 години и все още е в добра форма. Поради въздуха, вятъра и морската сол, тук нещата могат да се разпаднат много бързо, но всичко, само по себе си, е произведение на изкуството", споделя Наоми, която декорира интериора с много елементи от Мароко и Египет.

Самата тя пък пази много специални спомени от времето, прекарано в Кения и дори е обявена за официален посланик на туризма в страната. "Обичам целия африкански континент, няма нито една държава, която обичам повече от друга и искам това да е ясно. Всяко място в Африка носи вълшебство."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA