Нов ден, ново имение за Елън ДеДженеръс

Телевизионната водеща продължава да увеличава списъка си с недвижими имоти.

След като стана ясно, че дългогодишното токшоу на Елън ДеДженеръс окончателно ще слезе от екран догодина, изглежда, че телевизионният ветеран предстои да се фокусира изцяло върху продуцентската си кариера и опита с недвими имоти.

През последните няколко години Елън купува, обзавежда и продава отново редица къщи в луксозните квартали на Ел Ей и околността. Следващото попадение в личния ѝ списък с притежания е това сравнително скромно имение за 2.9 милиона долара, което има две спални, две бани и дълга скрита алея, отвеждаща директно до един от тихите плажове на Монтесито.

Построена през 1954 г. и описана като "съвременно бижу на едно ниво", къщата определено носи балийско настроение с десетките палми и други субтропични насаждения, докато аристократичните вибрации в интериора са постигнати благодарение на облицованите мебели, сводестите тавани и варосаните открити греди.

Задължителният басейн отсъства, но собствениците до този момент подчертават, че има "достатъчно място" за това или пък за къща за гости. Предвид чудесното, оживено и същевременно тихо разположение, можем само да си представим какво би направила Елън с него. Вариантите са много.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA