Scandi Christmas, моля

Или 4 профила, които ще ви въоръжат с идеи за празнична атмосфера и подаръци.

Невена Дякова
Невена Дякова 26 декември 2021

Царе на хюгата, или с по-прости думи – уюта в дома и преживяванията, скандинавците са онзи светъл пример на естетика, от която е добре да попиваме повече и по всяко време. В следващите редове ви представяме вдъхновения за коледен декор, в който няма изкуствен блясък и крещящи цветове, а топлина, земни тонове и, за радост, много дизайнерски предмети за дома.

@finnishdesignshop

Основан през 2004-та, днес Finnish Design Shop е най-големият онлайн магазин за скандинавски дизайн предмети, които доставя до различни точки на планетата. С портфолио от 170 дизайнерски марки на архитекти и дизайнери от региона, с уникален нюзлетър, който ще ви среща с най-новите достижения на скандинавския интериорен стил, с красив профил, наброяващ повече от 200 хил. последователи в Instagram, Finnish Design Shop е перфектното място за всички ценители на красотата, високото качество и домашния уют.

@nordicnest

Nordic Nest е шведският брат близнак на Finnish Design Shop, който, макар и с по-малко поддръжници в Instagram, представя същия елегантен и пропит с мека топлина уют за дома. Стартирал през 2003-та, днес брандът предлага над 200 марки за дизайн предмети от региона, между които класическите Georg Jensen, Arne Jacobsen and Alvar Aalto.

@husetshop

Името на Huset Shop не е случайно! На датски, шведски и норвежки huset означава дом, а онлайн пространството, с далеч по-скромна аудитория от споменатите по-горе акаунти, предлага както предмети за дома и офиса, така и мъжка, дамска и детска мода, бижута, аксесоари и дори изкуство.

@attpynta

Създаден от Кай и Аманда, швед и британка, базирани в Лондон, Att Pynta е онлайн магазин, който ще зарадва и любителите на скандинавския дизайн с по-скромни бюджети. Работещи с независими скандинавски автори, както и предлагащи свои оригинални дизайни, създателите на бранда допълват експертното си портфолио, списвайки колонка за дизайн в The Evening Standard.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA