Любимите ни vintage профили в Instagram

Невена Дякова
Невена Дякова 18 ноември 2021

С щипка носталгия по миналото и съхранена красота, тези профили ще се превърнат в задължителна спирка от следващата ви vintage експедиция.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОМЪТ ПО INSTAGRAM КАЛЪП

@thejunemotel

Вдъхновението идва с гледането… И ако все още не сте изгледали премиерния сезон на The Motel Makeover, ви съветвам да поправите скоростно грешката си! Риалити поредицата разказва за невероятния предприемачески устрем на канадките Ейприл Браун и Сара Склаш, които купуват втория си мотел в курортното селище Sauble Beach, след като вече са реновирали и превърнали в медийна сензация първия от веригата The June. Умел инструктаж по бизнес, инвестиция в недвижим имот, ремонт и как да постигнем елегантен ретро стил в интериора, ще откриете в шестте епизода на една продукция, която, силно се надяваме, че ще има своето продължение.

@vintage_sofia

Само на метри от бул. „Витоша", на малкия кокетен ъгъл на ул. „Цар Асен" 21 ви очаква ателието на Илка Пейчева, превърнала Vintage Sofia в един от любимите, разпознаваеми брандове за облекло с класическа кройка. Независимо от повода или цвета, Илка ще ви облече в чара на отминало десетилетие, без да ви лиши от щипката закачливост на съвремието. Последвайте я на @vintage_sofia!

@fika_home_vintage

Неща, които няма да откриете в обикновен магазин, това е мотото на @fika_home_vintage, където напоследък откриваме любимите си порцеланови находки. Кристал и порцелан, носещи духа на друго време, ще донесат по малко цвят, изисканост и история в интериора ви.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗВЕЗДИТЕ, ПРИСТРАСТЕНИ КЪМ ДИЗАЙНА

@objet_la_ny

Те се кълнат в предметите от минали епохи, и по-важното, показват ни ги във всеки свой пост. Дизайн вдъхновение или чиста проба изкуство, всеки може да прецени за себе си какво му говори фийдът на @objet_la_ny. Популярният Instagram акаунт ще ви среща с красиви кадри на останали в историята дизайн образци и ще разширява хоризонтите за визуалното съвършенство, към което сте се устремили.

@the_vintage_bar

Секъндхенд модата и устойчивите практики обединяват създателите на @the_vintage_bar, където може да откриете любимия си модел дизайнерска чанта, при това от колекция, която отдавна не е в обращение. Не просто група за достъпно пазаруване на маркови артикули, но също вдъхновение за стила ще открие всяка от вас, дръзнала да потърси своя модел сред пъстрия и разнообразен фийд на този Instagram акаунт.

@mebelisdm

Едва ли щях да спра погледа си върху тях, ако бях попаднала директно на личния им Instagram профил. Публикация на @plantafew, с която ви запознахме преди няколко броя, обаче ме накара да потърся повече информация за магазина, предлагащ богата гама от антикварни мебели. При Диди от @plantafew находката е безупречна – уникална етажерка, побрала богатата зелена колекция на притежателката си!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA