Вижте изумителното имение на Риана в Бевърли хилс

Певицата продава луксозния имот в стил Тюдор за 10,5 млн. долара.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 юни 2023

Фотография: Profimedia

Едва две години, след като се сдоби със страхотно имение в стил Тюдор, Риана вече е готова да се раздели с него. Певицата го продава за 10,5млн. долара.

Имотът се намира в планините на Бевърли хилс и в непосредствена близост Рири има и няколко други имота. Къщата е построена още през 30-те години на миналия век, но е преминала през основен ремонт докато Риана е нейн собственик. Освен къщата, има и малък апартамент за гости. 

Жилищната част е в размер на 475 квадратни метра. Акцентите на основното ниво включват гурме кухня с висококачествени неръждаеми уреди, остров за хранене и придружаващ кът за закуска. В съседство има семейна стая с френски врати, излизащи към задния двор. Всекидневната се отличава със сводест таван и покрита тераса на открито. За свободните вечери, Рири има уютна медийна зала, която се отоплява с камина. Общо три спални има на горния етаж, както и разкошна стая (т.нар. бърлога), оборудвана с камина, кът за сядане, самостоятелен балкон. Луксозната баня пък е с вана и мраморен душ.

На открито има огромен басейн, огнище, многобройни зони за отдих и забавления, както и гореспоменатия апартамент за гости със собствена спалня, всекидневна, кухненски бокс и офис.

Освен съседните си имения в Бевърли Хилс, певицата притежава и няколко други луксозни имота, включително пентхаус в Лос Анджелис, който звездата от "Приятели" Матю Пери притежаваше допреди няколко години. За да се сдобие с него, наскоро певицата брои 21 милиона долара.

Вижте имението в галрията горе!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA