The Weeknd ни кани в дома си в сериала "Идолът"

Дългоочакваната продукция на HBO е заснета в луксозното имение на изпълнителя.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 юни 2023

Фотография: HBO; Profimedia

The Weeknd ни посреща в собствения си дом с новия сериал на HBO - "Идолът", чиято премиера бе миналата неделя.

Оказва се, че голяма част от снимките са заснети именно в луксозното имение на звездата в Бел Еър, Лос Анджелис. Музикантът се сдоби с луксозната къща за баснословната сума от 70 милиона долара през 2021 година. Тогава мнозина изразиха притесненията си, че изпълнителят няма да може да се порадва на новата си придобивка заради работата си по сериала. Е, явно The Weeknd е съчетал приятното с полезното и е използвал имението за едно от основните местоположения за заснемане на сериала. И в това няма нищо изненадващо. Все пак сюжетната линия на "Идолът" се върти около набираща популярност поп певица (в ролята е Лили-Роуз Деп), която започва страстна връзка със собственик на нощен клуб, който се оказва и лидер на тайна секта (The Weeknd). Освен това Абел е участвал и в писането на сценария заедно със Сам Левинсън и Реза Фахим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ИДОЛЪТ" ПОЛУЧИ 5-МИНУТНИ ОВАЦИИ НА ФЕСТИВАЛА В КАН

Имението на Абел Тесфайе, както е истинското име на певеца, е разположено на площ от 3065 кв. м. Имотът включва собствен киносалон, сауна, музикално студио и инфинити басейн с водопад.

Любопитното е, че резиденцията никога не е била официално пускана за продажба, но въпреки това бе продадено за огромната сума от 70 милиона долара на The Weeknd. Продажбата на жилището бе определена като една от най-скъпите имотни сделки в Калифорния за 2021 г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: THE WEEKND И ЛИЛИ-РОУЗ ДЕП СА ЗВЕЗДИТЕ В "ИДОЛЪТ"

"Седейки в къщата на Абел, оглеждайки тези 40 000 квадратни фута, казах: "Тук е зашеметяващо. Не можем да открием друг дизайн като този. Ами ако заснемем сериала тук?" Абел остави питието си и каза: "Имате ли застраховка?" Казах да. И той каза: "Тогава съм съгласен", разказва Сам Левинсън.

В сериала в къщата живее не героят на The Weeknd, а героинята на Деп - Джоселин.

Вижте повече снимки в галерията горе!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA