The Weeknd и Лили-Роуз Деп са звездите в "The Idol"

Новият сериал на HBO ще ни поднесе халюцинационния визуален стил на Сам Левинсън и още.

Лили-Роуз Деп и The Weeknd са звездите в предстоящия сериал на HBO "The Idol".

Новият проект на телевизията e създаден от Сам Левинсън, виновникът за успеха на "Еуфория", а сюжетната линия се върти около набираща популярност поп певица (Деп), която започва страстна връзка със собственик на нощен клуб, който се оказва и лидер на тайна секта (The Weeknd).

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗЕНДЕЯ ОТНОВО ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА

The Idol

Преди да се появи Левинсън, продукцията беше спряна за кратко поради творчески различия между The Weeknd и режисьорката Ейми Займец през април 2022 г. Тесфайе се противопоставя на това, че шоуто използва твърде много "женската перспектива" чрез неговата колежка Лили-Роуз Деп, а не неговата собствена.

След това Деп остава на борда, но шоуто е преработено с промени както в актьорския състав, така и в екипа като цяло. Явно тогава замесените са се срещнал с режиьора на "Еуфория" и сега всички тръпнат в очакване дали има начин самият той да надмине вече великолепната си работа.

Интересен факт е, че Абел Тесфайе (както е истинското име на The Weeknd) участва в режисирането на шоуто, заедно с Реза Фахим и Левинсън за HBO. Освен е косценарист, изпълнителен продуцент и актьор като това ще е първата му голяма роля след появата в "Uncut Gems".

The Idol

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПИСЪКЪТ НА GRAZIA С ПЕРФЕКТНИ ЛЕТНИ СЕРИАЛИ

"The Idol" все още няма трейлър, нито обявена премиерна дата, но HBO вече пусна енигматичен тийзър за новото шоу, в който виждахме халюцинационния визуален стил, напомнящ много на "Еуфория".

Докато Тесфайе брои банкноти и отваря бутилки шампанско, пита Деп: "Защо просто не бъдеш себе си?", а тя сърдито му отговаря: "Защото няма нищо свързано с мен."

От краткото видео става ясно, че ще се насладим на диви купони, обляни в неонови цветове, дива и рискована страст между двамата и със сигурност чудесен саундтрак. HBO финализират тийзъра с думите на Абел към Деп: "Вярваш ли ми?" - прошепва той, а тя смеейки се отговаря. "Не точно." Удебелен, кървавочервен текст след това кани зрителите да се насладят на "най-мръсната любовна история в цял Холивуд".

Първоначално сериалът е планиран да бъде пуснат през 2022 г., но спирането на снимките и наложените промени забавят сроковете. Тийзърът само разкрива, че шоуто ще се появи "скоро".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA