Мила Кунис и Аштън Кътчър ни канят в дома си

Двойката обяви морската си вила за настаняване на гости.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 август 2023

Мила Кунис и Аштън Къчър ни канят на гости.

Морската вила на Мила Кунис и Аштън Къчър.

Фотография: Profimedia

Мила Кунис и Аштън Къчър са поредните звездни, които решиха да отдават дома си под наем, посредством платформата Airbnb.

Двойката кани гости в къщата си на плажа в Санта Барбара в Калифорния Актьорите рекламират имота си като "Оазисът на Аштън и Мила на брега на океана". Двамата обявиха намерението си в Instagram чрез видео, което бе записано пред къщата. В клипа Къчър споделя с Кунис "наистина тъпата идея" да поканят напълно непознати хора да да стоят с тях на плажа. Мила се съгласява, че на хората ще им хареса подобно изживяване. 

И така къщата на плажа се появи в Airbnb, като предложението към гостите е да са 4 на брой, тъй като ще разполагат само с 2 спални. Те ще бъдат посрещнати от звездите, а Къчър обещава и да си тръгнат сякаш са приятели от години. Гостите могат да се разходят по близките планински пътеки, да се насладят на чаша кафе на плажа и да се порадват на слънчевите лъчи на Санта Барбара. Двойката обещава и предварително осигурени ястия, съобразени с евентуални алергии или диетични ограничения на гостите.

Вижте имота в галерията ни. Може пък и да ви се прииска да го посетите!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA