Големите малки подробности за секса, които не знаете

Имаме предвид онези, които със сигурност не сте научили в часовете по биология.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 април 2021

Мислите, че знаете всичко за секса. След това идва един прекрасен момент, в който сменяте партньора си и разбирате, че нещата са строго индивидуални. Всичко, но не и тези скромни факти, които е добре да запишете в личния си списък с познания.

Магическото число е 13. Седемчасовите секс маратони може да изглеждат като чудесна опция за дъждовните уикенди, но в ежедневието повечето хора казват, че 13 минути е "желаното" от тях време.

Калориите не са съвсем голям мит. Експерти посочват, че наистина енергичният секс помага да изгорим до 5 калории в минута. Това не означава, че актът може да замести изцяло тренировката ни, но все пак има допълнителни ползи.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАЧЕСТВО ИЛИ КОЛИЧЕСТВО, КОГАТО ГОВОРИМ ЗА СЕКС

57

Да, всички гледат порно. Проучвания показват, че 70% от представителите на мъжкия пол го правят редовно, дори да са във връзка. При жените цифрата е 33%. 

Либидото варира. Винаги е било така. Не се изненадвайте, ако нещо не се получава. Помислете дали сте стресирани, какво сте консумирали през последния ден и до каква степен сте успели да раздвижите тялото си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКЪВ Е СЕКСЪТ ЗА ВСЯКА ОТ ЗОДИИТЕ?

Спалнята и работата имат нещо общо. Именно защото 68% от участниците в изследване разкриват, че след гореща секси вечер, на следващия ден са доста по-концентрирани и организирани по отношение на професионалните си ангажименти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA