По-хубав ли е сексът през уикенда?

И още по-хубав ли е, ако го правим САМО през уикенда... впуснахме се в търсене на отговора.

Нека си признаем, че ако станем рано за тренировка, работим цял ден, приготвяме вечеря и мием чинии след това, едва ли ще сме в настроение за секс, освен ако либидито ни не е в някакъв апогей.

Дори да сме в дългосрочна връзка, от време на време вечерното занимание може да ни се стори като поредното задължение от to-do списъка, а не да напомня за истинско удоволствие.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАКЪВ Е СЕКСЪТ ЗА ВСЯКА ЕДНА ОТ ЗОДИИТЕ?

Действителността е такава. Проучване от близкото минало показва, че в днешно време хората наистина правят по-малко секс, но това не е непременно лошо. Някои учени твърдят, че сексът веднъж седмично, особено през уикенда, има пряка връзка с оптималното психично здраве и щастие, тъй като именно в събота и неделя си позволяваме истинска почивка и сме по-концентрирани.

Експертите дори стигат до извода, че има перфектно време, в което да правим секс. То е в късният следобед, около 15:00 ч., когато хормоните все още са в изобилие, а нивата на енергия са наистина високи.

Не искаме да променяме сексуалния си живот спрямо график като Шелдън от "Теория за големия взрив", но има само един начин да проверим твърдението...

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA