"Сърцето на Европа" е в най-мащабния хотел в Дубай (ГАЛЕРИЯ)

Сърцето на Европа вече е в Дубай... или поне, ако говорим за лукса във всички негови проявления.

Ако някога сте си мечтали да посетите Дубай (кой не е?!), но в същото време не спирате да въздишате и по възможностите, които всички европейски страни предлагат (а те не са никак малко!), вече може да обедините тези две свои желания. И къде, ако не в Дубай, може да се насладим на хотелски лукс, който пресъздава усещането за цяла Европа на територията на гигантски комплекс?

За изграждането на „Сърцето на Европа", който ви каним да разгледате в галерията по-горе, са похарчени над 5 милиарда долара. Създателите обещават, че в тази Европа „слънцето почти винаги грее ярко, а топлите и бели пясъци никога не са далеч". Хотелският комплекс, сам по себе си, е последният етап на един от най-мащабните териториални проекти в Дубай – „Светът", който ни отвежда във Венеция, Санкт Петербург, Германия, Швейцария, Франция и други топ локации за части от секундата, благодарение на шестте изкуствени острова, които могат да приветстват около 15 000 туристи в разгара на сезона.  

Архипелагът от изкуствени острови е започнат малко преди началото на световната финансова катастрофа от 2008 г. и ето че няколко години по-късно, мегакурортът ​​​​​​вече е на разположение за всеки с пари и отношение към екзотиката. Отличаващ се с контролирани от климатик улици, подводни спални и най-различни възможности за забавление, "Сърцето на Европа" се простира на шест милиона (да, на точно толкова!) квадратни метра и съдържа всичко необходимо за лятната ваканция на мечтите ни! Буквално. И преносно. УАУ!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA