Новолуние в Рак: Какво ни носи то?

Новата Луна започва да расте тази вечер в 21:31 ч.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 юли 2023

Фотография: Pexels.com

Новолунието през юли ще настъпи тази вечер точно в 21:31 часа българско време.

Луната довечера ще се роди в знака Рак, известен със своята емоционалност и грижовност. От друга страна денят, в който се случва Новолунието - понеделник, е ден на Луната, символизираща женската енергия и защитата на жената и децата. Цялата тази съвкупност от съвпадения ще донесе една нестабилност в емоционално отношение, както и изобилие от нерешителност и чувствителност. 

Затова пък този ден е идеален за почивка, леки разговори с приятели и повече време за размисъл. Добре е да се отдадете на медитация. Ако това се случва в близост около вода, още по-добре. В първия ден на Новолунието отделете време за творчество, за благотворителност, за спорт, за грижа за здравето и за разчистване както на дома, така и на стари дългове.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ИМАТ НАЙ-ХУБАВОТО ЛЯТО!

Не е подходящ момента за започване на нови дела, за козметични процедури, както и за стартиране на диета, защото ще претърпите крах. Избягвайте алкохола и приема на месо и месни продукти. Не правете големи покупки, особено ако са свързани с движимо или недвижимо имущество.

Освен това обърнете особено внимание на това какво говорите. Опитайте се да премисляте и ако трябва бройте до 10 преди да кажете каквото и да е. По това време енергията на нарастващата Луна ще подхранва всичко, както добри, така и лоши мисли и думи. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA