Пълнолуние в Стрелец: време на растеж и трансформации

Ася Иванова
Ася Иванова 23 май 2024

Фотография: Pexels.com

Пълнолунието в Стрелец ще настъпи днес в 16:53 часа. То е известно още като Цветна луна.

Астролозите споделят, че именно днес е моментът да загърбим всичко отминало и да заложим на дълбока вътрешна трансформация и растеж. Така че, не се свенете, а се освободете от старите модели на поведение, навици и взаимоотношения. Бъдете смели не само в мечтите си, но и в действията си. Сега е моментът, в който да разкриете онези свои страни, които до момента сте загърбвали. Всички досегашни врати ще се отворят, предлагайки ви нови успешни перспективи. Време е да намерите нов смисъл в живота си и да преоткриете нови ценности.

Цветната луна се случва точно когато Юпитер и Венера правят своя съвпад - събитие, което поставя началото на период, когато мечтите и амбициите могат да процъфтят. Пълнолунието в приключенския Стрелец ще ни провокира да погледнем отвъд границите и да потърсим нови преживявания, да се отправим на едно пътуване както външно, така и навътре към себе си. 

Пълнолунието е момент на бурни емоции. Затова не се учудвайте, ако всичко, което дреме във вас, изведнъж изригне. Време е скритите истини да излязат на светло. Моментът е подходящ да обърнете внимание на себе си, на здравето си. Ако все се каните да започнете да тренирате нещо, то не се бавете повече - днес е денят за това. По този начин не само ще изразходите излишната емоционалност, която се натрупва по Пълнолуние, но и имате шанс спортът да се превърне във ваш верен спътник. А  той ще подобри не само здравето, но и настроението ви.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA