Новият брой на GRAZIA е ТУК!

Този месец се срещаме с Александра Богданска и започваме да мечтаем за първите моменти, които ухаят на пролет и лято.

Новият брой на GRAZIA е тук!

В месеца, в който по традиция празнуваме женската сила заради Международния ден на жената, ние продължаваме да говорим за красотата на живота във всички аспекти, които откриваме на дневна база.

Правим го, но както казва главният ни редактор в своя editor's note, все пак "с мисъл за жените по света, които в момента завиват децата си със страх какво ще поднесе утрешният ден… за всички, при които луксът днес не е скъпа дизайнерска чанта, а просто едносричната дума – мир."

мода

Вътре ще ви срещнем с Линда Петкова, Радина Думанян, Весела Бабинова и Нанами Мори, ще ви разкажем историите на Сам Хюън и Джоун Дидиън, ще се гмурнем дълбоко в изследването на non-binary концепцията.

александра богданска

"Трябва да се науча да обичам първо себе си, за да мога да обичам някой друг"

На корицата е очарователната Александра Богданска. В откровеното интервю за списанието с нея говорим за неочаквания развод, уроците, които все още учи, и новото, което е поканила в живота си. "Вече вярвам, че трябва да обичаш, без да очакваш другия да реагира като теб", споделя тя пред GRAZIA.

мода

По модните страници ще усетите духа на 60-те, ще поговорим за силата на тренчовете, ще минем от мини към макси перспективата и ще представим първите модели на лятото. Както и звездите и дизайнерите, които използваха модата, за да отразят действителността на войната.

След тежката зима лицето има нужда от точно шест вида продукти, за да засияе отново. Beauty редакторът ни говори по темата. Само ще намекнем, че пролетта и лятото на тази година залагат на натуралната красота, но с креативност и лек ретро полъх. Нищо прекалено, нищо излишно.

мода

Завършваме с пътуване до Силициевата долина, посещение на "Вилата на мистериите" в Помпей и 4 акаунта, които не просто показват изкуството на авторите си, а живеят като самостоятелно произведение, родено от бума на социалните мрежи.

Към броя ще откриете и красива изненада за още по-красива пролет - тестер на крем с арган и амарант на Dr. Scheller.

Търсете на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA