Ключовата дума за тези 4 Instagram профила е ART

Техният фийд е не просто история в социалните мрежи, а постоянно обновяваща се изложба на елегантно курирани кадри.

Невена Дякова
Невена Дякова 10 март 2022

Фотография: Instagram/@jamiebeck.co

В 2022-ра красивият фийд е добре овладян от повечето инфлуенсъри, но всеки ще ви каже, че той далеч не е задължителен за успеха и броя последователи. Защото хората се умориха да гледат еднакви филтри, балансирани цветови гами и сходни предизвикателства, които на практика правят профилите трудно отличими един от друг. Независимо от тенденциите, които клонят към по-малко подготовка и повече натуралност, в GRAZIA ви показваме 4 профила, в които има мисъл, режисура и съдържание, напомнящи ни защо красивият и професионално изпълнен кадър стана Краля на Instagram и естествено превърна създателите си в ново поколение Royals.

@jamiebeck.co

Доброволно отказала се от лукса на Манхатън, Джейми Бек не спира да ни радва с красиви кадри от сърцето на Прованс.

Имало едно време момиче, решило да смени забързания ритъм на Манхатън за година в Прованс… Това момиче се казва Джейми Бек, а предвидената година се проточва отвъд плановете за кратък sabbatical (творчески отпуск). Любовта към уюта, красивите цветове на рустикална Франция и семейството оставят Джейми в родината на Волтер, където елегантната дама и майка на 3-годишна дъщеря (Елоиз), продължава с изкуството си. Запечатвайки кадри с носталгия по миналото, топли цветове и с щипка елегантност като от истинско маслено платно, Джейми Бек успява да изгради общност в Instagram, която наброява повече от 350 хиляди последователи. Ако снимките й ви допадат, не се колебайте да се сдобиете с постер или кейс за телефон, който ще ви отнася мислено към местата, вдъхновили отснетите от мисис Бек кадри.

@emelinaah

Самоука, но талантлива, Емили Йейтс е фотограф, който ще ви радва поравно с лайфстайла и с усета си към красивия кадър.

С какво е по-различен профилът на Емили Йейтс, ще попитате, скролвайки през акаунта на чаровната австралийска фотографка… Отвъд екзотиката на екваториалните залези, тюркоазеносините води на не един океан, естествения ретро филтър, който само златният час, както го наричат инфлуенсърите, може да даде на една снимка, остава композицията. При Емили тя е ключов и отличителен фактор. Дори да ви покаже чанта от highfashion марка, Емили ще го направи със стил, в който няма да откриете подхода на още 100 хил. жени в социалната мрежа. Тя е самоука, но талантлива, стои на място, но не се страхува да бъде искрена, когато говори за майчинството и белезите, които то е оставило върху тялото й. Мисля, че това е един от малкото профили, в които АРТ-ът не се бие с откровеността и човешкото лице на създателя си. И именно затова си струва прегледа ви!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДОМЪТ ПО INSTAGRAM КАЛЪП

@minabarrio

Мина Барио е истински пътеводител в социалните мрежи, а курсовете й в Domestika са доказан бестселър за юзърите на платформата.

Марина Барио е не просто вдъхновение за Instagram естетика, но истински пътеводител в света на социалните мрежи. Да! Не го казвам с превземка, защото е факт. Курсовете на професионалната фотографка в сайтове за придобиване на умения са истински бестселъри, и с право. Защото на съвсем достъпен и близък до всеки от нас език Мина успява да насочи аудиторията си към това как да реализираме по-красиви, по-вдъхновяващи и по-добре построени кадри. Личният й профил в Instagram наброява четвърт милион, а този на бизнеса й @melonblanc – предоставящ content marketing за всевъзможни брандове, малко над 100 хиляди последователи в мрежата. Последвайте я, за да следите актуалните трендове в сферата, както и за да рафинирате усета си към композицията, ако сте любител.

@imartavargas

Марта Варгас запечатва в кадри въздействието на Скандинавия, показвайки колко елегантно обран, но също вълнуващ може да бъде животът в Стокхолм.

Какво отвежда една испанка в Скандинавия? Разбира се, любовта… но не просто към един мъж, а тази към естетиката на суровия, но красив Север… към архитектурата, дизайна и специфичното усещане за уют на местните. Марта Варгас е фотограф, който умело запечатва въздействието на гореспоменатите, показвайки ни колко елегантно обран, но също вълнуващ може да бъде животът в Стокхолм. Майка на куче и едногодишна дъщеря – Моа, съпруга и инфлуенсър, фийдът на Марта е способен да убеди и най-заклетия почитател на тропиците, че топлината на скандинавския уют е не по-малко ценна разменна монета.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA