Новият брой на GRAZIA е ТУК!

Очаквайте hot мода, exciting срещи и всичко, което може да направи есенните месеци още по-приятни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 октомври 2022

Факт, има немалко причини да ненавиждате есенното време, но новият брой на GRAZIA ви предизвиква да направите точно обратното - да го прегърнете широко и да му се насладите от началото до края.

Със свежи остатъчни нотки на отминалото лято, посрещаме новия сезон по най-елегантния начин. Завръщаме денима в гардероба си, приютяваме се в обемни връхни дрехи и добавяме малко дързост с някой анималистичен принт - така звучи (и изглежда) мащабната модна селекция на страниците ни този месец.

GRAZIA нов брой

Разбира се, правим път на захлаждането с грижа за кожата, нови пристрастяващи аромати и тенденции, които са всичко друго, но не и скучни.

На корицата ни е д-р Катя Паскова, която очевидно знае как да направи жените не само красиви, но и щастливи. "Поддържането на здрава и красива кожа при специалист днес е част от грижата за себе си, от начина на живот", споделя тя, а разговорът ни за развитието на естетичната дерматология, за границите, които не трябва да бъдат прекрачвани в името на красотата, и за всички бюти ритуали и женски удоволствия, ще откриете в броя.

Очакват ви срещи със Стефания Колева, Зорница София, Коста Каракашян, историята на Нейно Величество кралица Елизабет II и сестра ѝ Маргарет, пътуване до Мадрид и идеи за есенна декорация. И още, но нека запазим елемента на изненада.

Вече на пазара!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA