Дженифър Лопес отново сложи онази рокля на Versace [Видео]

Наталия Александрова
Наталия Александрова 23 септември 2019

Ние, от екипа на Grazia, вече сме убедени, че феноменът, наречен Дженифър Лопес, не е е със земен произход и няма да се учудим, ако един ден излезе новина, че латинодивата е представител на една по-висша раса. Преди броени дни певицата и актриса за пореден път доказа, че за нея няма невъзможни предизвикателства и на 50 години, в абсолютно перфектна форма и по-блястяща от всякога тя закри шоуто на Versace за колекция пролет 2020 в рамките на Седмицата на модата в Милано. Дженифър споделя, че е получила покана за участието си лично от Донатела Версаче.

В това няма нищо чудно – преди Лопес да сложи тази рокля на наградите „Грами” през 2000-та година, дрехата е носена на червения килим от Джери Халиуел, Сандра Бълок и дори самата Донатела, но едва след като Дженифър спира своя избор на нея, тя придобива своя заслужено звезден статус. Всъщност инересът, който предизвиква образа на актрисата, облечена във Versace, е толкова огромен, че небивалото онлайн търсене провокира създаването на Google Images.

 Към днешна дата цялата колекция пролет 2020 на модния бранд е вдъхновена от иконичната рокля. Дрехата, с която Дженифър затвори ревюто е дори още по-провокативна – освен дълбокото деколте, кройката привлича погледите с гол гръб, голи ръце и флорални детайли по раменете. Излишно е да казваме, че актрисата изглежда повече от зашеметяващо, но в интерес на истината, не сме очаквали нищо друго.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA