Дженифър Лопес и Кендал Дженър влизат в "джунглата" на Versace

Може да сте срещали Джей Ло на първата ни страница доста често в последните няколко дни, но тя не спира да ни дава поводи да я обожаваме... представяме ви новата рекламна кампания на Versace!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 януари 2020

Преди две десетилетия Дженифър Лопес се появи с рокля на Versace по време на наградите "Грами". Рокля, която наподобява усещането за джунгла с типичния си зелен цвят и принт на палми. Латино дивата дефилира на котешката пътека в пролетното шоу на бранда през изминалата година, а броени дни след началото на 2020-а, за пореден път реши да увековичи екзотичната щампа. Всъщност е по-уместно от всякога, връщайки се в редиците на модната къща, заедно с помощта на Кендъл Дженър, Джей Ло да върне под светлината на прожекторите дизайна, който остана всичко друго, но не и мимолетен.

Виждаме го в новата рекламна кампания на бранда върху официален костюм, заедно с редица други секси визии, които носят духа на италианската модна къща. „По отношение на моята кариера, тази рокля наистина бележи постижение във времето. За мен Versace е синоним на нещо красиво. Мечта е да си сътруднича отново с моята приятелка Донатела в тази великолепна кампания и да създам нещо свежо, което е част от от емблематичната история на модата ", казва Лопес за новата фотосесия. „Толкова съм горда, че механизмът на Google Images е изобретен, след като Дженифър облече тази рокля. Днес празнуваме онзи момент, който беше възможен, благодарение на тази невероятна жена", споделя Донатела  в изявлението си след публикуването на кадрите от рекламната кампания.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA