Новите снимки на 70-годишната Вера Уанг ще ви накарат да гледате на живота по друг начин

„Как може Вера Уанг да е на 70? Това е грешка в системата” – гласи един от коментарите на изумен потребител в социалните медии, след като американската дизайнерка изненада почитателите си със серия от впечатляващи снимки в Instagram.

Уанг прекарва социалната изолация в къщата си в Маями заедно със своето „модно семейство”. Наскоро тя сподели пред Harper’s Bazaar, че в последно време е заобиколена от хора с много поддържани фигури и това я провокира да тренира почти всеки ден. Очевидно резултатите не са закъснели – Уанг изглежда повече от перфектно и снимките й проковираха много хора да поставят под съмнение нейната възраст.

View this post on Instagram

Golden hour 🌞

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

„Да установим фактите: да, вярно е.” – отговори шеговито тя на спекулациите дали наистина е на 70 години. Освен ежедневната мотивация, която получава от близките си, Вера посочва като фактори, допринасящи за нейния перфектен вид: „работа, сън, коктейл с водка и не много слънце”.

Модната икона споделя, че се чувства щастлива от факта, че е заобиколена от хора, с които е прекарала много време на път и, чието присъствие носи нови нюанси на социалната изолация.

View this post on Instagram

Category is... Backyard bling 🧡💎 ✨

A post shared by VERA WANG (@verawanggang) on

Уанг е един от най-предпочитаните дизайнери сред знаменитостите, които се изявяват на червения килим, а също е и едно от имената, които най-често се свързат с тенденциите, които следват булките на звездните сватби.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA