Amazon създава клуб за истинските почитатели на модата

Търговският гигант и Oscar de la Renta обединяват сили за стартирането на нов луксозен проект.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 септември 2020

Amazon предлага ново high fashion преживяване на своите потребители, но дори да искате да се сдобиете с нещо от ексклузивните предложения, не е сигурно, че можете да получите достъп.

Новата Luxury Stores програма на търговския гигант е описана като "магазин в магазина" и към момента се предлага само на избрани Amazon Prime членове на територията на Щатите. Тоест, можеш да пазаруваш само ако си сред поканените.

https://www.instagram.com/p/CFJ6Gy6hsQv/

За голямото начало на кампанията Amazon си партнира с Oscar de la Renta, които предлагат ексклузивен ранен достъп до предварителната и официалната есенно-зимна колекция за 2020 година, достъпни само в избрани бутици на бранда по цял свят.

https://www.instagram.com/p/CFFoW-bBpxT/

Екипът на Luxury Stores споделя, че ще предлагат на всички луксозни брандове възможност да направят "собствените си решения относно селекцията, цената и предлаганите продуткти". И макар че Oscar de la Renta е вече добре познат бранд, Amazon ще представи "прохождащи луксозни модни и козметични брандове".

Лансирането на проекта идва в интересно време, тъй като пандемията от COVID-19 със сигурност повлия на луксозните компании и начина, по който сме свикнали да живеем. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA