Gucci представя новата си колекция с минисериал

Луксозният италиански бранд стартира и ексклузивен онлайн фестивал на 16 ноември.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 ноември 2020

За всички е ясно, че тази година принуди голяма част от световноизвестните дизайнерски брандове да направят промени в подхода си към стила и изобщо във всичко, което представят на широката аудитория.

След като Prada реализира празничната си кампания с истински филм ноар, Gucci "отвръща на удара" с минисериал от седем епизода, който ще представи новата им колекция, озаглавена OUVERTURE of Something that Never Ended.

Под ръководството на креативния директор Алесандро Микеле, епизодите ще бъдат прожектирани по време на седмицата на GucciFest - иновативният дигитален моден и филмов фестивал на марката.

Заснети в Рим и режисирани от Гас Ван Сант и Алесандро Мишел, очаква се епизодите да излизат всеки ден между 16 и 22 ноември, а камерата ще проследи музата на бранда Силвия Калдерония в ежедневието ѝ в зашеметяващия европейски град.

Очаква се в лентата да се появят и много други приятели на бранда. Потвърдените към момента имена включват Били Айлиш, Дариус Консари, Флорънс Уелш и безпогрешната модна икона Хари Стайлс.

GucciFest ще предложи на най-верните модни последователи и късометражни филми, отбелязващи творческите проекти на петнадесет нови млади дизайнери, които Микеле избира лично. Нямаме търпение!

GucciFest ще се излъчва от 16 до 22 ноември в YouTube Fashion, Weibo, YouTube каналът на Gucci и в специалния сайт Guccifest.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA