Чанти от зеле и краставици? Да, моля...

Ако търсите нестандартни маркетинг подходи, свържете се с креативния екип на Hermès.

Простата истина е, че за да бъдат интересни и релевантни, световноизвестните дизайнерски брандове често трябва да търсят и представят алтернативната гледна точка, колкото и критика да получават от широката аудитория за това.

След години упреквания от страна на природозащитници, Hermès най-накрая започна да произвежда чантите си от веган кожа. Сега тази концепция минава на следващо ниво и виждаме първите аксесоари на луксозния френски бранд с освежаващ ъпгрейд - и буквално, и преносно.

Разбирайте го така, без никакви увъртания: чанти, изработени от аспержи, зеле и краставици може да изглеждат странно, но определено провокират въображението.

Въпреки намерението на арт екипа да вкара колкото се може повече креативност в идеята, оказва се, че ябълките и банани са по-добри за консумация, отколкото за текстилна работа, тъй като не осигуряват достатъчна структурна цялост.

Изненадващите кадри се появиха в официалните social media акаунти на Hermès преди няколко дни, но към момента продължава да не е ясно каква точно е тяхната цел. "Приближени" виждат постовете като тийзър за предстояща колекция с алтернативни кожени чанти, която ще стигне до бутиците на марката в края на тази година.

Честно казано, очакваме да разберем. Светът на модата не спира да ни изненадва, но предвид факта, че сме виждали почти всичко, хубаво е да се появяват СВЕЖИ предложения. Поне от време на време.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA